To je to što me zanima!

'Sin mi je umro nakon operacije krajnika, sad kažu da je srce?!'

Nakon operacije medicinske sestre uopće ga nisu obilazile, i o tome bruji cijela šibenska bolnica, kao i tome da su liječnici urlali na njih zašto mu nisu mjerili životne funkcije nakon operacije, tvrdi otac
Vidi originalni članak

Renato Miškov, otac preminulog Loressantea koji je 5. rujna umro u šibenskoj bolnici nakon operacije krajnika, uputio je Ministarstvu zdravstva i ministru Kujundžiću prigovor i zatražio odgovore na 27 pitanja vezanih za smrt svoga sina.

Naime, nakon smrti njegovog sina, unutarnje povjerenstvo šibenske bolnice donijelo je mišljenje kako je mladić preminuo zbog embolije pluća. Međutim, inspekcijski nadzor napravilo je i Povjerenstvo Ministarstva zdravstva i oni su nakon punih 50 dana zaključili kako je mladić preminuo zbog iznenadne srčane smrti, uslijed nastanka maligne srčane aritmije.

ŠTO JE POŠLO PO ZLU? Otac sa Zlarina u šoku: 'Sin je umro nakon operacije krajnika'

- Nakon punih 50 dana dobio sam mišljenje Povjerenstva ministarstva zdravstva koje se potpuno razlikuje od mišljenja Povjerenstva šibenske bolnice?! Uz to, nama je patologinja šibenske bolnice rekla kako Loressante nije umro od srca, a Povjerenstvo sada tvrdi da jest. Osim toga, u dokumentu Ministarstva nalazi se nekoliko potpuno netočnih informacija, od one kada je moj sin popio predmedikaciju do vremena kada je operacija počela i završila. Cijeli taj dokument najobičnija je prepiska nalaza šibenske bolnice, i uz to pun pogrešnih podataka, a za to im je trebalo 50 dana - kaže ogorčeni otac.

ZLARIN: OBITELJ ŽELI ISTINU Umro nakon operacije krajnika: 'U nalazima ne piše što je bilo'

- Dao sam im rok od osam dana i želim odgovore na pitanja, a ako ih do tada ne dobijem, znam što mi je raditi. Nakon operacije medicinske sestre uopće ga nisu obilazile, i o tome bruji cijela šibenska bolnica, kao i tome da su liječnici urlali na njih zašto mu nisu mjerili životne funkcije nakon operacije - dodao je otac preminulog mladića.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Magija_1 20.11.2019.

    Rekli su nekad- tko radi,taj i griješi....koliko god teško bilo,al ne razumijem zbog čega rade budalu od čovjeka....?????ako je netko kriv zašto je tako teško priznati????svima bi bilo lakše.A sad nitko nema mira,a pogotovo ovaj otac,jako mi ga žao,iskreno.Još će čovjek poubijat pola bolnice kad mu se sve nakupi....

  • heroj123 20.11.2019.

    Sestre nisu mjerile zivotne funkcije ????Jesu li to iste one sestre kojima je netom povisena placa i koje imaju vise koeficiente od profesora .Ne mogu vjerovati ,pa to je humano zani.anje .

  • milan34 20.11.2019.

    Meni je 2005 žena imala aritmiju bili u bolnici prepisali joj terapiju i poslali doma imala je 24 godine uredno pila lijekove i 6 dan od bolnice zaspala navečer i nije se probudila,,, da nismo išli nikud šutio bi ovako nije joj bilo dobro poslali ju doma i umrla. Tko je kriv i danas se pitam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare