Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Sin mi je umro nakon operacije krajnika, sad kažu da je srce?!'

Nakon operacije medicinske sestre uopće ga nisu obilazile, i o tome bruji cijela šibenska bolnica, kao i tome da su liječnici urlali na njih zašto mu nisu mjerili životne funkcije nakon operacije, tvrdi otac

Foto: Marko Lukunić/Pixsell/privatni album
42 komentara

Renato Miškov, otac preminulog Loressantea koji je 5. rujna umro u šibenskoj bolnici nakon operacije krajnika, uputio je Ministarstvu zdravstva i ministru Kujundžiću prigovor i zatražio odgovore na 27 pitanja vezanih za smrt svoga sina.

Naime, nakon smrti njegovog sina, unutarnje povjerenstvo šibenske bolnice donijelo je mišljenje kako je mladić preminuo zbog embolije pluća. Međutim, inspekcijski nadzor napravilo je i Povjerenstvo Ministarstva zdravstva i oni su nakon punih 50 dana zaključili kako je mladić preminuo zbog iznenadne srčane smrti, uslijed nastanka maligne srčane aritmije.

ŠTO JE POŠLO PO ZLU? Otac sa Zlarina u šoku: 'Sin je umro nakon operacije krajnika'

- Nakon punih 50 dana dobio sam mišljenje Povjerenstva ministarstva zdravstva koje se potpuno razlikuje od mišljenja Povjerenstva šibenske bolnice?! Uz to, nama je patologinja šibenske bolnice rekla kako Loressante nije umro od srca, a Povjerenstvo sada tvrdi da jest. Osim toga, u dokumentu Ministarstva nalazi se nekoliko potpuno netočnih informacija, od one kada je moj sin popio predmedikaciju do vremena kada je operacija počela i završila. Cijeli taj dokument najobičnija je prepiska nalaza šibenske bolnice, i uz to pun pogrešnih podataka, a za to im je trebalo 50 dana - kaže ogorčeni otac.

ZLARIN: OBITELJ ŽELI ISTINU Umro nakon operacije krajnika: 'U nalazima ne piše što je bilo'

- Dao sam im rok od osam dana i želim odgovore na pitanja, a ako ih do tada ne dobijem, znam što mi je raditi. Nakon operacije medicinske sestre uopće ga nisu obilazile, i o tome bruji cijela šibenska bolnica, kao i tome da su liječnici urlali na njih zašto mu nisu mjerili životne funkcije nakon operacije - dodao je otac preminulog mladića.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message