To je to što me zanima!

Sin Željka Rohatinskog završio u pritvoru, tukao je partnericu

Ti si štraca, ubit ću te!, vikao je u petak nevjenčanoj supruzi Vedran Rohatinski, sin bivšega guvernera HNB-a Željka Rohatinskog. Tijekom svađe gađao ju je upaljačem
Vidi originalni članak

Ti si štraca, ubit ću te!, vikao je u petak nevjenčanoj supruzi Vedran Rohatinski, sin bivšega guvernera HNB-a Željka Rohatinskog.

Tijekom svađe gađao ju je upaljačem te ju je udario glavom u nos. Daljnu agresiju prekinula je policija, koja ga je privela. Protiv njega su podignuli kaznenu prijavu te ga je sudac istrage pritvorio zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. U istražnom zatvoru Remetinec ostat će najmanje mjesec dana.

Inače, Rohatinski mlađi dosad je bio poznat po prometnim nesrećama. Na cesti između Rijeke i Bakarca 2002. zabio se u kamion te je završio u komi. Nesreću je imao i 2008. u zagrebačkoj Dubravi. Skretao je motociklom bez provjere te ga je udario auto.

FOTO: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 151

  • merida_1 28.12.2016.

    Najsmješnije mi je ova krilatica,"nevjenčana supruga",pa što takve rade uopće s ovakvim imbecilima,što je taj status ne vrijeđa kao ženu,jer ako nisi dostojna bit vjenčana onda ti je bolje bit solo,a ovog manijaka ,već prolupalog od silnih nesreća izbjegavat u širokom luku..

  • libeluli 28.12.2016.

    Sada ce tata i Todo kupiti Remetinec i napraviti hotel sa sest zvjezdica...zahvaljujuci poreznoj reformi

  • kristian27 28.12.2016.

    Gospodo pustite pa necete valjda sada reagirati treba ga pustiti da ju pretuce da jadna zena lezi u komi.Tako vise manje reagira policija na sinove velikana ili se izvucu bez prijave

Komentiraj...
Vidi sve komentare