To je to što me zanima!

Sin Rade Leskovca želi biti gradonačelnik Vukovara

Riječ je o mladom poduzetniku i političaru Andreju Leskovcu. Njegov je otac srpski politički aktivist Rade Leskovac koji se već kandidirao za Sabor
Vidi originalni članak

Na predstojećim lokalnim izborima u Vukovaru će prvi put Srbi imati svog kandidata za gradonačelnika. Radi se o mladom poduzetniku i odnedavno političaru Andreju Leskovcu, čiji je otac poznati srpski politički aktivist Rade Leskovac, predsjednik Partije Podunavskih Srba. On se za prošle parlamentarne izbore kandidirao za Sabor. Tada su po Vukovaru osvanuli plakati na kojima Rade Leskovac pokazuje tri prsta. Mladog Andreja Leskovca povezivali su i s balkanskom automafijom nakon što je uhićen i osuđen na uvjetnu kaznu jer je vozio ukradeni Audi A8. Danas je Andrej privatni poduzetnik, a bavi se kupoprodajom polovnih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25sat 28.04.2009.

    kakav otac, takav sin

  • Jelena_15 28.04.2009.

    Ma daaaaaaaaaaj pa nemoš srbinu dopustiti da pomisli na kandidaturu a kamoli da se uspije kandidirati.. Ovo su nebuloze .. Bezobrazluk.. I to u Vukovaru.. Nakon svega.. draga gospodo svaka vam fu**ing čast!! SAMO KOD NAS TOG IMA SAMO KOD NAS!!!!

  • sacko 28.04.2009.

    Znači,bre da će da se dečko lepo, bre snađe u poglavarstvo (uh bre koji bre naziv bre) tamo su i do sad bili braća bre po lapanju i hamzi ga drp aktivnostima.A sad kad su bre u koaliciji s hadeze mož da računaju i na glasove bre ostatka onih koje bre nisu stigli da obrade na francuski-bre.Sad su bre braća s musavim hadezeovcima Vukovara i okolnih adeze sela-živeli pa videli! (.ebo vam mamaru i vama i onima s kojima koalirate! - eno vam se francek u grobu okreće))

Komentiraj...
Vidi sve komentare