To je to što me zanima!

Sin stradalih Talijana: Nitko mi nije objasnio što se točno zbilo

Federico Salpietro kaže da kapetan nije došao na sastanak te da mu ni istražni sudac nije rekao ništa o pogibiji roditelja. Kaže da se u Italiju vraća razočaran
Vidi originalni članak

Sin poginulih Talijana, Federico Salpietro, razočaran je što mu sud i Lučka kapetanija nisu dali informacije o pogibiji njegovih roditelja koje su mu bile obećane. 

- Jučer smo imali sastanak s policajcima. Bili su dragi i susretljivi i dogovorili smo sastanak za danas u Lučkoj kapetaniji gdje smo trebali dobiti važne informacije, međutim, jutros kad smo došli u Lučku kapetaniju, kapetana nije bilo. Nije nam dao ništa čak ni sudac koji vodi istragu. Vratit ćemo se u Italiju organizirati pogreb koji je u srijedu. Očekivali smo da će nam reći nešto, ali nemamo ništa. Oni znaju što se dogodilo i mogu nam dati informaciju, ali u Italiju odlazim razočaran i tužan - rekao je Federico Salpietro koji se još nada da će ga prije odlaska netko nazvati iz Lučke kapetanije i objasniti što se dogodilo.

Lučki kapetan Janez Lakoš iznenadio se ovakvom reakcijom mladoga Talijana  i ustvrdio da nisu imali nikakav sastanak dogovoren. 

Večernji list piše da na upit novinara Federico nije želio komentirati navode da su ga kontaktirali Horvatinčićevi odvjetnici i ponudili mu novčanu odštetu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • MladenKukulj 22.08.2011.

    pa kod nas je sve dozvoljeno ako imas para,siluj,ubij,pljackaj samo ti je bitno da ne padnes sa drogom,ovo drugo sve ide.Pa nije ovo prvi put da je neki bogatun ubio nekog i izuci ce se. ai mi se ne bi trebali buniti,pa sami smo si takve postavili na te pozicije,i oni se ponasaju u skladu s tim,vidi on da smo mi ovce koje samo bleje i ne reagiraju.Koliko ja znam za svaku akciju postoji reakcija,osim kod nas u ovom supku svijeta,nas bas briga nek radi ko sta oce a valjda ce bit bolje.e nece dragi moji dok nam ne dodje iz guzice u glavu.mi glumimo neke europljane mi smo hemeroidi na eurposkom supku.Svi se bune,rade puceve samo mi Hrvati stojimo i gledamo sa nadom u bolje sutra,dok se ne krene u cistku nema nam naprijed

  • panika135 21.08.2011.

    to se dogodi kada staro laprdalo nije svjestan da ima 63 godine i da se ostavi sponzorusa i studentskog stila zivota, jurisa ko balavac kad sjedne u auto ili gliser, po jurisanju vidis da nekome nisu sve na broju, zrele osobe smireno voze a jure samo kada im djevojka kasni na porod, ceste i more nisu trkalista SRAMOTA !

  • MicaMaca_2 21.08.2011.

    kao i mi u italiju ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare