To je to što me zanima!

Sinčić novac od izbora daje za projekte građana i radne akcije

Sinčić je pozvao mlade ljude iz svih hrvatskih krajeva, a posebno onih zapuštenih i siromašnih, da pošalju projekte koje će proučiti komisija i izabrati najbolje od njih
Vidi originalni članak

Pozivamo mlade ljude iz svih hrvatskih krajeva, a posebno onih zapuštenih i siromašnih, da pošalju projekte koje će proučiti naša komisija i na temelju kojih ćemo im novčano pomoći, poručio je Ivan Vilibor Sinčić. On je na predsjedničkim izborima osvojio 16 posto glasova te je, temeljem toga, njegova stranka Živi zid iz proračuna dobila 427.000 kuna.

Sinčić je rekao kako će taj novac iskoristiti za razne projekte i radne akcije na dobrobit svih građana.

- Stranka smo kojoj je cilj graditi društvo - kaže Sinčić i dodaje da su tri projekta već u tijeku - obnova dječjeg vrtića u Zadru, pomoć udruzi za zaštitu životinja kraj Rijeke i gradnja trim-staze na otoku Hvaru. Najavio je da će Živi zid 24. travnja s Udrugom Franak sudjelovati u prosvjednoj povorci.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Ventusxs Ventus 17.04.2015.

    Uh narod dobije jednu donaciju za trim staze i udrugu za zaštitu. zaštitu životinja i odmah vidi spasenje sa neba. Pa to su nasi novci iz proračuna!!!!!, Opca darovitost mu je ograničena. Odi ti dripac malo raditi da iz tebe padovi i usponi naprave zrelu i odgovornu osobu pa se za nekih 20 god. uhvati politike ako budes sposoban.

  • kole02 17.04.2015.

    ma svaka cast, al' trim staza na hvaru?

  • HappySrecko 17.04.2015.

    na cemu li je ovaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare