To je to što me zanima!

Sindikat policije protiv Vlade Dominića: 'On radi nezakonito'

Nakon najavljene smjene glavnog ravnatelja policije u četvrtak će oglasiti i sindikat policije koji želi ukazati na nepravilnosti u radu Dominića i bivšeg ministra Ostojića
Vidi originalni članak

Konferencija za novinare Nacionalnog sindikata policije (NSP) održat će se u četvrtak, a vezana je za medijske napise i izjave glavnog ravnatelja policije Vlade Dominića glede policijskog osiguranja riječkoga HNK i njegova intendanta Olivera Frljića.

Iz Sindikata policije kažu da će u cjelosti demantirati izrečene neistine Ravnateljstva policije, a ujedno predočiti dokaze koji ukazuju na još neke od brojnih nepravilnosti i nezakonitosti Glavnog ravnatelja policije Dominića i bivšeg ministra Ranka Ostojića. 

Podsjetimo, već je ranije najavljena smjena Dominića. Prvo je Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a rekao da prema njegovim informacijama Dominić odlazi, ali je naglasio kako nije riječ o čistkama u policiji.

No onda je ministar policije Vlaho Orepić rekao kako Dominić još nije smijenjen i kako on i dalje radi svoj posao. Na pitanje kako onda tumači izjavu Karamarka o Dominiću, Orepić je rekao:
- Ja sam ministar unutarnjih poslova! Hvala lijepo! 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • pavliha 17.03.2016.

    Novo pravilo - čim je ova vlast protiv nekoga znači da je pošten , ne krade i nešto ipak radi !

  • Uragan_1 17.03.2016.

    Govnari od sindikata ! ZAŠTO????, taj stav niste JAVNO iskazali unazad 2-3 god. Smeće sindikalno, uhljebnicko.

  • liliana 17.03.2016.

    Brkić je trebao biti ministar policije.Ovo sve drugo je lakrdija.Karamarko je učinio veliku grešku što u predizbornoj kampanji nije išao na sučeljavanje sa Milanovićem.Bio je siguran u pobjedu pa sad ima to što ima.Ovaj Most će nas unazadit.Sve je isto kao i prije.Njihovi ministri su tajni igrači SDPa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare