To je to što me zanima!

Sindikati i Ostojić pregovarali šest sati, nisu se dogovorili

Sindikalni povjerenik u KBC-u Split rekao je kako liječnici i sestre zbrinjavaju oko 50 posto pacijenata, odnosno sve slučajeve koji se prema propisima trebaju obaviti
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Rajko Ostojić u utorak se sastao s predstavnicima sindikata u štrajku, a tijekom šest sati dugog sastanka nisu se uspjeli dogovoriti pa se štrajk liječnika i medicinskih sestara nastavlja.

Sindikalni povjerenik u KBC-u Split rekao je kako liječnici i sestre zbrinjavaju oko 50 posto pacijenata, odnosno sve slučajeve koji su propisani kao oni koji se moraju obaviti i tijekom štrajka, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, štrajk liječnika i medicinskih sestara počeo je prošli tjedan, a njime traže novi kolektivni ugovor radi povećanja iznosa dodataka za prekovremene sate, dežurstva i pripravnosti.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • fijuman 25.09.2013.

    jesam za štrajk kao legitimno sredstvo ali trenutno država nema šuške, pa plaću gospodina babića kako je prikazana sa dodatcima moja supruga jedva zaradi za 12 mjeseci rada a na radnom mjestu joj u jednom danu prođe ljudi koliko babiću u 1 mjesecu. mislim da se mora biti razumniji a ne megaloman, kada bude uvjeta neka se svima dignu plaće koliko se može sada nije vrijeme za to.

  • MI-MA 24.09.2013.

    Ovaj Ministar je prebahat da bi se sa njim uopće moglo pregovarati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare