To je to što me zanima!

Sinovima prijetio mačetom i puškom, ženu zaključao i tukao

62-godišnjaku se stavlja ne teret da je pijan i bez ikakvog povoda prvo napao mlađeg sina (20), zatim i starijeg (37) koji je bratu stao u obranu, a potom i suprugu (58)
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu zbog obiteljskog nasilja protiv 62-godišnjaka. Njemu se stavlja na teret da je u srpnja ove godine oko 21 sat u obiteljskoj kući na području Županije splitsko-dalmatinske, pijan i bez ikakvog povoda, s ciljem da ustraši svog 20-godišnjeg sina, prijetio da će ga ubiti, objavio je DORH.

Kada je okrivljenik iz konobe donio mačetu i nastavio prijetiti sinu da će ga ubiti, u tome ga je spriječio drugi sin star 37 godina koji mu je oduzeo oružje. Optuženi je odmah potom otišao u sobu i uzeo lovačku pušku te ju napunio streljivom i po povratku na kat zaprijetio sinovima da će ih ubiti. U daljnjem postupanju ga je spriječila njegova 58-godišnja supruga i mlađi sin.

Optuženog se tereti da je potom zaključao svoju suprugu u prizemlju kuće te fizički nasrnuo na nju. S ciljem da je tjelesno ozlijedi, više ju je puta udario u predjelu glave i tijela uslijed čega je oštećenica pala na pod i ogulila kožu lijevog lakta i lijevog koljena.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • mrTrobec 08.10.2016.

    Nima Splita do Splita

  • najiram 10 07.10.2016.

    nije on tako opasan samo maligani kod nekih ljudi probude nasinika u njemu...najprije ga treba dobro iztrijezniti na kruhu i vodu 7 dana...onda prijateljsko ubjediti da svati kako je to kad se osječa ugroženim....i kad te neko maltretira...no ako se opet sretne sa maliganima mislim da če opet bjesnjeti sad opet radi toga što je bio prijavljen policiji...začarani krug...odvojiti ga od maligana i biti če dobar...samo treba ga maknuti iz društva koje voli maligane a naroćito one od mladog mošta...a sad kad dobije novčanu kaznu platiti če je supruga...pa će biti dvaputa kažnjena od muža sa maliganima i države zašto je muža prijavila i problem bude još veći...obavezno bi trebala kazna biti radna terapija...koju bi osjetio samo obožavatelj maligana...

  • SAINT 06.10.2016.

    alkohol je sotonino oružje broj jedan ......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare