Obavijesti

News

Komentari 44

Sinovima prijetio mačetom i puškom, ženu zaključao i tukao

62-godišnjaku se stavlja ne teret da je pijan i bez ikakvog povoda prvo napao mlađeg sina (20), zatim i starijeg (37) koji je bratu stao u obranu, a potom i suprugu (58)

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu zbog obiteljskog nasilja protiv 62-godišnjaka. Njemu se stavlja na teret da je u srpnja ove godine oko 21 sat u obiteljskoj kući na području Županije splitsko-dalmatinske, pijan i bez ikakvog povoda, s ciljem da ustraši svog 20-godišnjeg sina, prijetio da će ga ubiti, objavio je DORH.

Kada je okrivljenik iz konobe donio mačetu i nastavio prijetiti sinu da će ga ubiti, u tome ga je spriječio drugi sin star 37 godina koji mu je oduzeo oružje. Optuženi je odmah potom otišao u sobu i uzeo lovačku pušku te ju napunio streljivom i po povratku na kat zaprijetio sinovima da će ih ubiti. U daljnjem postupanju ga je spriječila njegova 58-godišnja supruga i mlađi sin.

Optuženog se tereti da je potom zaključao svoju suprugu u prizemlju kuće te fizički nasrnuo na nju. S ciljem da je tjelesno ozlijedi, više ju je puta udario u predjelu glave i tijela uslijed čega je oštećenica pala na pod i ogulila kožu lijevog lakta i lijevog koljena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...