To je to što me zanima!

Sipao je opet bandićizme, ali i prijetio da će otići!

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik je, izašao iz depresije. U utorak je u Gradskoj skupštini opet 'sipao bisere', ali je zaprijetio i abdikacijom...
Vidi originalni članak

Milan Bandić nije došao baš tiho, ali je ušao u legendu. Bio je veoma glasan. Glasovite rečenice “čovjeka dijamantne volje” koji “kuha kao Mozart” u čemu je “jači od svake žene” nitko nije mogao oponašati:
- Žene ne vole šonje. Žene vole frajera, fakina koji iza sebe ima pet do deset tučnjava, i to s teškim ozljedama, rekao je Bandić jednom, izazvavši ljutnju javnosti. Ili:
- Tko tebe kamenom, ti njega sarmom.
Autor njegova govora kojim je najavio predsjedničku kanidaturu na Sljemenu navodno je Bandiću napisao programatsku rečenicu. “Radit ću kao mrav za Hrvatsku!” No, Bandić je u zanosu doslovce urliknuo:
- Radit ću kao konj! Preorat ću Hrvatsku!
Nakon poraza na izborima, Bandić je zapao u depresiju. Tešku depresiju, za koju je ipak pronašao lijek. Pred novinarima je priznao: - Kad padnem u depresiju iz nje se izvlačim tako da padnem u još težu depresiju!
U utorak se oporavio. Bilo je to vidljivo na Gradskoj skupštini. To je potvrdio i psiholog Vladimir Gruden, koji smatra da je Bandić opet čovjek koji se igra. To se vidi i po rječniku.
“Kad je brod šupalj valja biti trijezan”, rekao je, zaprijetivši abdikacijom. Nitko ga ne razumije, dakle, opet je to stari, dobri, Bandić...

Što stoji iza najnovijih “bisera” Milana Bandića analiziraju psiholog Vladimir Gruden i stručnjakinja za komunikaciju Mirela Španjol Marković:

Mene su učili, imam 54 godine, da treba biti trijezan kad vam je brod šupalj - Psiholog dr. Vladimir Gruden kaže da se Bandić izvukao iz depresije. Ova izjava znači da upozorava na alarmantno stanje “broda”.

Povukao sam ručnu jer kad previše trčite, istegnete mišić, Gruden: Mene to veseli. Kao psihoterapeut, pitao bih ga je li tako sretan. Ako jest, sjajno

Treba iskoristiti sve mjere štednje kad imate, jer kad nemate, nemate od čega štedjeti, MIrela Španjol Marković: U silnoj želji da bude što bliži narodu on često izmišlja poslovice koje gube svaki smisao!

Nije svako zlo za zlo, pa ni ova kriza. podvući ću crtu pa makar se više ne kandidirao, Gruden: To je vrlo mudra odluka. On je shvatio da ljudima ne treba pomagati ako oni to ne žele, čak ni ako to dobro radi.

Kad vam Milan Bandić govori, onda vam on to uvijek kaže direktno 'u bebu',  Govoriti o sebi u trećem licu kao kraljevi, to je  samopoštovanje, kaže Španjol Marković

Idi na 24sata

Komentari 13

  • džag 18.05.2010.

    ode on za hercegovinu

  • fax 18.05.2010.

    Na vlasti a bome i u narodu su hrpa besposličara, seljačina, i pitanje je dali imaju ikakvog obrazovanja (pogotovo ovi na vlasti šugavoj) - mrzim tu riječ! @ mimini - točno, potpisujem! Ti isti \'rvati\' su pokrali sve, čast izuzetcima. Baš jadno da ja kao jedan rođeni Hrvat moram trpiti seljačine na svojoj grbači. Gubite se odakle ste došli, jer čak ste i pošten narod pokvarili tj ono malo dobroga što je bilo pretvorili u zlo i nekulturu. Čisti primitivni balkanizam. Mislim da ipak pravi Hrvati nisu takvi kakvi vode našu vladu.... (opet kažem čast izuzecima - kojih je jako malo, gotovo ništa)

  • rođin rođo1 18.05.2010.

    vrati će se naš milanko,samo polako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare