To je to što me zanima!

Sirove strasti u Srbiji: Tomine "anđelice" za pregovaranje...

One su lijepe, mlade, druže se s moćnicima, bahate su i prijete, a tate im znaju Tomislava Nikolića... I sve su zaposlene u srpskom ministarstvu vanjskih poslova
Vidi originalni članak

Moj tata je poznati zlatar, kratko, kao da se samo po sebi podrazumijeva odgovara Nevena Ljubić Lojović na pitanje kakve su joj kvalifikacije za rad u srpskom ministarstvu vanjskih poslova, dok istodobno kopa po torbici vrijednoj nekoliko tisuća eura.

Obnažene grudi, napućene usne, skupocjeno donje rublje... Nije teško pronaći sličnosti na Neveninim fotografijama s društvenih mreža. Slične snimke objavljuju i njezine kolegice iz ministarstva, a svima njima, nešto kvalifikacijama, a više načinom života ovih dana zabavljaju se srpski mediji.

- One su mlade, atraktivne, s diplomama privatnih fakulteta i sve su u ministarstvo primljene uz urgiranje političara - tvrde upućeni izvori. Kao i njezin otac, i Nevena posjeduje zlatarnu, ali taj posao nikako ne trpi zbog onog u ministarstvu. Radi privatnog biznisa iz ureda zna otići već oko podne, a zaposlenima u ministarstvu navodno je nudila povlaštene cijene ako nakit kupe u njezinoj zlatarnici. Nevena, rodom iz Kragujevca, posao u državnoj upravi navodno je dobila zahvaljujući prijateljstvu svog oca i Tomislava Nikolića.

A srpski predsjednik navodno je bio ključna figura i za zapošljavanje Marije Grujić.

- Često je govorila da joj je dečko poznati skijaš i da radi nešto s Nikolićem - objasnio je za Blic pozadinu Marijina zapošljavanja neimenovani izvor.

Iako ugodne oku, običnim smrtnicima u ministarstvu ni Nevena ni Marija nisu omiljene kolegice. Osim što u prosjeku rade eventualno nekoliko sati na dan, kolege tvrde kako su vrlo nepristojne.

- Bahate se. Iritiraju ostale zaposlenike tvrdeći da im nitko ništa ne može i da će ovdje, ako treba, dočekati svoju mirovinu - kaže dalje izvor. Još jedna iz palete Nikolićevih ljepotica je Dušica Jevđenović. Javnost ju je upoznala kad je suzavcem napala policajce, a potom se pozvala na diplomatsku putovnicu, bahateći se i vičući da je ona savjetnica u ministarstvu. Najveća strast, osim bogatog ljubavnika, Dušici su rijetko oružje i luksuzni automobili. Oni koji je poznaju tvrde da je ‘‘raskalašena i nasilna’’.

- Sve one su bliske moćnicima, vole aute, putovanja i odjeću. Nemaju ambicija. Njima posao nije važan zbog novca nego zbog prestiža. Žele mahati diplomatskim putovnicama. To su valjda kriteriji za posao u ministarstvu - piše Blic. 

U ministarstvu je donedavno radila i Vanja Hadžović, no dala je ostavku jer su u javnost dospjele njene gole fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • 07.07.2015.

    a ove ne pishke nit kake? sve i jednu bi ja sa usranom motkom shibao..

  • CptNemo 06.07.2015.

    pošalji par ovakvih i možda se možemo i dogovoriti. Nego jel to i kuha, usisava i sprema? Odma udomljavam , potpisujem šta oćeš onda.

  • CptNemo 06.07.2015.

    pošalji par ovakvih i možda se možemo i dogovoriti. Nego jel to i kuha, usisava i sprema? Odma udomljavam , potpisujem šta oćeš onda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare