To je to što me zanima!

Sjećate se hostela čiji je zid pao na pečenjaru? Vlasnik zgrade je Husić, uhićen u aferi s plinom

Rušenje je počelo početkom kolovoza, a prolaznike je zabrinjavao bočni dio zgrade koji je već neko vrijeme visio nad pečenjarom, da bi se zatim na nju, prije deset dana i srušio
Vidi originalni članak

Prije 10 dana je rušenje nekadašnjeg hostela na Aveniji Dubrava krenulo po zlu. Odlomio se zid na pečenjarnicu pokraj. Ona srećom nije radila, no u njoj je bio vlasnik koji je na vrijeme istrčao van. 

Razbijeni zid i cigla popadali su po limenom krovu i terasi lokala. Posebne zaštitne ograde, osim klasične dvorište, nije bilo. Rušenje je počelo dva tjedna ranije, a prolaznike je zabrinjavao bočni dio zgrade koji je već neko vrijeme visio nad pečenjarom, da bi se zatim na nju i srušio. 

NOVI DETALJI AFERE Sve priznala! Ovako su muljali u najvećoj pljački u povijesti Hrvatske: 'Bolje da se pare vrte'

Upravo tu zgradu nekadašnjeg hostela kupio je Goran Husić, jedan od petorice osumnjičenih za milijunsku pljačku Ine,javlja Index. Zgradu je kupio u listopadu prošle godine, a zatim nedavno krenuo u izgradnju novog objekta.

Nekadašnji hostel jedan je od hrpe nekretnina koje je Husić kupio u Zagrebu, ali i u Biogradu na Moru. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • antimunjenih 30.08.2022.

    Kolko su oni para zamracili do sad ,sve su pokupovali a lova koja je vani to traje dvije god. Bit ce tu i 2-3 milijarde.

  • kadćekraj 30.08.2022.

    Ne znam više jel bi se smijao ili plakao kad se sjetim da mi se na početku 90 pokazala prilika da odem odavde, ali nisam.Počeo je rat gdje da idem i ostavim svoju lijepu domovinu.Nisam kukavica.I tako ja ostadoh i eto ostarih, a afera do afere i ne vidi im se kraja i sve bolje i bolje.Sad mi je čisto glupo da igdje odem ne zbog starosti već ne znam kako bi ja mogao živjeti u nekoj uređenoj zemlji bez afera. Razbolio bi se.Ovako svakim danom sve više dekintiran ali ponosan što živim u zemlji uhljeba i lopina Ne trebaju mi ni turske serije. Sve imam u Lijepoj našoj.Živjele afere! Kad će nova?

  • guv 29.08.2022.

    barem nesto pozitivno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare