To je to što me zanima!

Sjećate se Ukrajinaca koji su ruskom vojnom brodu rekli da se je*e? Možda su ipak živi

Ruska invazija i dalje je u tijeku. Ukrajinski vojnici bore se svim snagama kako bi zaštitili svoju zemlju. Nadu im sada ulijeva i najnovija informacija kako su branitelji sa Zmijskog otoka ipak, preživjeli napad
Vidi originalni članak

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski prvoga dana ruske invazije na Ukrajinu rekao je da su branitelji koji su čuvali otok na Crnom moru poginuli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, sada je došlo do preokreta. Ukrajinski branitelji navodno su preživjeli napad ruskih trupa na Zmijski otok te je u tijeku njihovo spašavanje.

- Ukrajinski vojnici koji su branili Zmijski otok od ruske mornarice možda su živi. Primljena je informacija o njihovoj mogućoj lokaciji te je u tijeku akcija spašavanja koju vodi ukrajinska vojska - stoji u priopćenju Odjela za graničnu policiju Ukrajine.

Slučaj napada na Zmijski otok šokirao je cijeli svijet, a u četvrtak je u javnost puštena i, navodna, radio-komunikacija branitelja otoka i ruskog vojnog broda koji je išao prema njima.

OTJERAO IH RAT VIDEO U noći prve izbjeglice stigle u Zagreb: Umorni su, neka se naspavaju i odmore

- Javljam vam se s ruskog vojnog broda. Predlažem vam da položite oružje, predate se i da tako izbjegnite krvoproliće i nepotrebne žrtve. Ako ne pristanete, bombardirat ćemo vas - javljaju s ruskog broda.

- je*** se! - bila je poruka ukrajinskih branitelja ruskom vojnom brodu. To je ujedno bila i posljednja poruka branitelja.

SVITLANA PASIČNIK Igrala za Hrvatsku, sad će u rat: Čekam da me pozovu, uzet ću pušku i braniti svoju Ukrajinu!

Prisjetimo se, otok pripada Odesi. Rusija je davne 1877. kontrolu nad otokom dala Rumunjskoj, a Ukrajina ga je 1991. preuzela.

NEVEROJATNA SCENA VIDEO Ruskom tenku nestalo je goriva, hrabri Ukrajinac ispalio: Dečki, da vas odbacim u Rusiju?

Na otoku je bilo pristanište za brodove te helikopterska platforma. Čuvalo ga je 13 vojnika te se nitko nije htio predati. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • dimarco 28.04.2022.

    Da, ameri su nahuškali na rat? koga, Ruse??

  • DinoAKA ljubiša 28.02.2022.

    Da imaju vojnici kao takvi imalo mozga, rekli bi putinu NE. I oni imaju obitelji doma, svi će nahebat kad svijet stegne rusiju. Da to ljudi ne shvaćaju u 2022.-oj je ludost.

  • DinoAKA ljubiša 28.02.2022.

    Ma da? Vi i američki donosioci vjesti manipulirate? Ma neeeee... NE VJERUJTE ništa što pročitate. Što bude bit će

Komentiraj...
Vidi sve komentare