To je to što me zanima!

'Sjednica o demografiji idući tjedan, dolazi i predsjednica...'

Na njoj će biti stavljeno na stol sve što se do sada napravilo i sve što želimo napraviti, a razmotrit ćemo i sugestije predsjednice upućene Vladi, rekao je Plenković...
Vidi originalni članak

Idući tjedan bit će održana sjednica Vijeća za demografsku revitalizaciju, na kojoj će sudjelovati i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, najavio je u srijedu na sjednici Vlade premijer Andrej Plenković.

"U razgovoru s predsjednicom Republike dogovorio sam da idući tjedan održimo sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju na koju će doći i predsjednica Republike", izvijestio je premijer članove Vlade.

'TREBA IH UBRZATI I OSNAŽITI' Predsjednica: 'Jedino reforme jamče zaustavljanje iseljavanja'

Na njoj će biti stavljeno na stol sve što se do sada napravilo i sve što želimo napraviti, a razmotrit ćemo i sugestije predsjednice upućene Vladi, rekao je Plenković. 

Predsjednica Republike prije dva tjedna predstavila je javnosti svoj Prijedlog mjera populacijske politike te ih uputila Vladi.

GRABAR KITAROVIĆ: 'Državu nismo stvarali da bi nam neki naši krajevi izumirali'

Premijer je održavanje sjednice Vijeća najavio nakon što je Vlada Ministarstvu za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku dala suglasnost za preuzimanje obveza na teret državnog proračuna u idućoj godini za sklapanje ugovora ukupno vrijednih 50 milijuna kuna za sufinanciranje projekata usmjerenih na poboljšanje materijalni uvjeta u predškolskim ustanovama tj. dječjim vrtićima.

"Riječ je o još jednoj mjeri koju stavljamo u kontekst naših napora za demografsku i pronatalitetnu politiku", kazao je premijer.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • stoposto hrvat 28.06.2018.

    Treba vladu i sabor ukinuti i rijeseno sve

  • projekt_venus 27.06.2018.

    Nema nikakvog povećanja nataliteta dok HDZ i SDP zauvijek ne odu sa političke scene jer kad odu oni, skupa sa njima će otići i oni koji guše napredak Hrvatske (Crkva, sekta Markić&Company, ustaše, "branitelji" koji rata nisu vidjeli, molitelji, itd.)

  • sl1969 27.06.2018.

    zakonom zabraniti kdz-sdp !!! ukinuti poreze na placu !!!! povećati porez na dobit !!! ukinuti porez na hranu, lijekove , dječju odjeću i obuću , prepoloviti trošarine na gorivo , ukinuti povlaštene mirovine

Komentiraj...
Vidi sve komentare