To je to što me zanima!

Sjednica vrha HDZ-a: Svi stigli bez maske na licu, osim Šeksa

Čelnici HDZ-a okupili su se kako bi vijećali o normaliziranju gospodarskih aktivnosti, a na sjednicu su gotovo svi došli bez zaštitnih maski. Pažljiv je bio tek Vladimir Šeks...
Vidi originalni članak

Na zajedničku sjednicu Nacionalnoga vijeća i Predsjedništva HDZ-a čelnici vladajuće stranke Republike Hrvatske pojavili su se većinom bez zaštitnih maski. Iznimka je bio tek Vladimir Šeks koji je masku uredno nosio na svome licu. 

Premijer Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će Vlada na ovotjednoj sjednici pripremiti zaključak temeljem kojeg će, kao i temeljem okvira epidemiologa, Stožer civilne zaštite od četvrtka donositi odluke za reaktiviranje i normalizaciju dijela gospodarskih aktivnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjave nakon sjednice

Plenković je u izjavi novinarima prije sjednice Predsjedništva HDZ-a potvrdio da će glavna tema sjednice biti priprema mjera za reaktiviranje dijelova hrvatskog gospodarstva, a u kontekstu epidemije koronavirusa.

 "Vlada će ovog tjedna pripremiti jedan zaključak, a nakon toga će Stožer civilne zaštite, sukladno tom zaključku Vlade i okviru koji će dati epidemiolozi, donositi odluke kako bi se dio gospodarskih aktivnosti reaktivirao i normalizirao", rekao je premijer.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Selo_malo 21.04.2020.

    Dotični se, čini se, jedini nije stigao normalizirati. A pitanje je i kada će i da li će?!

  • tutek! 21.04.2020.

    Ha ha... pogledaj ga, tek mu se malo oči vide. Mislim da je za njega bolje da nosi masku, i da ju nikad ne skida :)

  • 21.04.2020.

    Lik je jako raketiran pa stavio masku da ne smrdi po dudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare