To je to što me zanima!

Sjekirom mu uništio Audi jer mjesecima nije dobio plaću?

Mladić je sa sjekirom preko ramena mirno došetao do automobila i počeo udarati po njemu. Porazbijao je sva stakla, ali i oštetio lim, a nakon što je smrskao Audi, sjeo je na travu, pozvao policiju i pričekao ih
Vidi originalni članak

Muškarac koji je sjekirom jučer potpuno uništio parkirani Audi na Črnomercu u Zagrebu navodno je to učinio jer se radi o automobilu šefa koji mu mjesecima nije dao plaću, piše RTL.

Mladić je sa sjekirom preko ramena mirno došetao do automobila i počeo udarati po njemu. Porazbijao je sva stakla, ali i oštetio lim, a nakon što je smrskao Audi, sjeo je na travu, pozvao policiju i pričekao ih.

INCIDENT U ZAGREBU Sjekirom uništio Audi: 'Nosio ju je preko ramena, počeo udarati, pa nazvao policiju i pričekao ih'

 - Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se uopće opirao - ispričao nam je očevidac koji je dodao da je ubrzo došao i vlasnik koji je u šoku samo gledao svoj auto.

Muškarac koji se dovodi u vezu s ovim djelom nalazi se u policijskoj postaji na kriminalističkom istraživanju, rekli su nam kratko jutros iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 310

  • Bruno Of Rivia 08.07.2021.

    I na kraju će najgore proći taj jadan dečko. Em što nije dobio plaći, em, što će ostai bez posla, em što će na neki način morati platiti štetu.

  • 08.07.2021.

    Ako napišem da je to u redu priklanjam se izluđenom mladiću. A ako napišem da je poslodavac trebao biti ispitan i kažnjen več kod neisplate druge plaće a država t.j. institucija za zaštitu radnika ili kako se to već zove treba isplatiti radnika. Naravno poslodavac vraća novac s kamatama, troškovima obrade i kaznom za prekršaj toj instituciji. E onda mi se smiju jer kad nas to ne prolazi.

  • mate stipe 08.07.2021.

    Malo zalemit i auto ko nov.Do sljedece sikire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare