To je to što me zanima!

Sjetili se Ivana Grbavca na obljetnicu krvave pljačke

Prije godinu dana Kazimir Dužnović u pljački Raiffeisen banke u Sesvetama ubio je mladog policajca Ivana Grbavca, a ranio još 4 policajca
Vidi originalni članak

Prošlo je toliko vremena, a kao da je bilo jučer. Ne prođe dan, a da se ne sjetimo našeg Ivana, rekli su tihim glasom njegovi kolege. Prije godinu dana Kazimir Dužnović u pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama ubio je mladog policajca Ivana Grbavca, a ranio policajce Milovana Dakića, Boška Čenana, Jadranka Certina, Kristijana Novoselca. U sjećanje na krvavi dan u srijedu su zapalili svijeće ispred poslovnice banke. Ivanova majka i otac nisu mogli suspregnuti suze gledajući u mjesto gdje je njihov sin izgubio svoj život. Njegove kolege gledale su tužno u banku sjećajući se tog kobnog dana. Zapalili su svijeće i što prije htjeli otići jer kako kažu teško je tu stajati, vrijeme još nije zacijelilo rane.
- Gledam u vrata i ne mogu ući u banku. Vraćaju mi se slike tog strašnog dana - sa uzdahom je rekao policajac Boško Cenan. Obitelj, kolege i prijatelji posjetili su i grob Ivana Grbavca i tiho u mislima zahvalili mu što je dao svoj život da spasi druge. Svijeću i cvijeće položio je i ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.
- Hvala svima što su se sjetili Ivana. Drago mi je vidjeti da on nije zaboravljen. Teško je, ali mi moramo živjeti. Ivan će uvijek biti s nama - rekao je policajac Milovan Dakić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ladyluna 05.05.2010.

    Pokoj mu duši, već godinu dana njegovima traje agonija, dovoljan je jedan pogled na njegove roditelje i mislim da vam je svima jasno kako njima nema nade za boljitak... Jadno dijete, tako mlado i lijepo, puno snova i ambicija... Nadam se od srca, da će slučajno kazimir naletit na nož/metak nekog zatvorenika/policajca, da on nestane na okrutan način kao i Ivan...Drugo ni ne zaslužuje...

  • HUMI 05.05.2010.

    Eto kako je žalosno da je tako mladi čovik dao svoj život..za nas ,za vas,,i za one koji pljuju po policiji... Pogledajte onog kriminalca u pritvoru što se nagoija možda od heptanonske terapije.... I taj bi bija u maksimiru i baca bi baklje po dici pa bi ovdje naki za to okrivili policajca.... Obitelji želim mir božiji koliko je to moguće ..

  • MiHe1990 05.05.2010.

    R.I.P. Mirno počivaj na krilima anđela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare