To je to što me zanima!

Skandal: Jeremić je Oluju nazvao etničkim čišćenjem

Na marginama međunarodne konferencije došlo je do verbalnog okršaja hrvatskog i srpskog ministra vanj. poslova i to zbog revizije povijesti
Vidi originalni članak

Srpski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić u utorak je na ministarskoj konferenciji Jadransko-jonske inicijative podsjetio na srpsko razaranje Vukovara, ali je rekao da je tijekom Oluje došlo do etničkog čišćenja više od 250 tisuća Srba. On je također izrazio nezadovoljstvo hrvatskim priznanjem Kosova. Šef hrvatske diplomacije Jandroković ocijenio je to "neprihvatljivim". U bilateralnim razgovorima opomenuo je srpskog ministra da konfernecija nije mjesto za takve tvrdnje, ponovivši stavove o agresiji Srbije na Hrvatsku te razloge priznanja Kosova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kakma 03.08.2008.

    Kad nisu mogli zlocinci etnicki ocistiti Hrvatsku,sada kukaju .Suludo je i bilo od Milosevica i njegove JNA napasti JACEG protivnika.Nikad vise Srbadije u Hrvatskoj.Zivite kao svi gradani Hrvatske u ovoj drzavi,ravnopravno,ali ne vise priviligirano.

  • amex 28.05.2008.

    Sramota za naše političare da im to jedan srbin usred Zagreba nabaci na nos, a njih je strah ići u Beograd, kamoli reći tamo da su proveli etničko čišćenje! Ujedno je popljuvao i sve nas sudionike Oluje!

  • 1Broj 27.05.2008.

    dobro i?mislim nije mi jasno sta je tu sporno?u to vrijeme i nismo htjeli da budu tamo gdje su bili pa su oni otisli tamo gdje su i sad neki.ne vidim razlog za skandaloznoscu osim sto moraju novine nesto pisati.jel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare