To je to što me zanima!

Skandal: Mladu manekenku su našli mrtvu u krevetu liječnika

Upoznali su se u baru, popili nekoliko pića i zaputili se u njegov stan gdje su 'šmrkali kokain, pušili marihuanu i nakon toga stupili u dobrovoljni spolni odnos', izjavio je policiji
Vidi originalni članak

Mlada manekenka, 18-godišnja Oyla Langille, pronađena je mrtva u krevetu 41-godišnjeg liječnika nakon što se predozirala ecstasyjem i kokainom, objavila je policija.

Tijelo mlade žene otkriveno je u Fort Lauderdaleu na Floridi, u stanu Navala Parikha, inače liječnika hitne pomoći. Obdukcija je pokazala da su osim ecstasyja i kokaina, u njezinom organizmu pronađeni fentanil i Xanax. Prema izvješću policije, razlog smrti je nenamjerno predoziranje, piše Daily Mail.

'Čuo je da hrče'

Obdukcija je pokazala da su osim ecstasyja i kokaina, u njezinom organizmu pronađeni fentanil i Xanax. Prema izvješću policije, razlog smrti je nenamjerno predoziranje. 

IVANA JE IMALA 18 GODINA Misteriozna smrt manekenke: Našli je golu na balkonu 6. kata

Liječnik u čijem stanu je pronađeno tijelo rekao je policiji da je s Olyom imao spolni odnos nakon što su se upoznali u sportskom baru Blondies krajem ožujka. Popili su nekoliko pića i zaputili se u njegov stan, gdje su 'šmrkali kokain, pušili marihuanu i stupili u dobrovoljni spolni odnos', prenosi NBC Miami. 

Parikh je policiji rekao da je nakon toga zaspao i kasnije se preselio na kauč u dnevnoj sobi. Liječnik je izjavio da je oko 3.00 ujutro čuo tinejdžerku kako hrče. Kada se probudio u 9.00 ujutro pronašao ju je bez svijesti i nazvao 911. 

SVINGERSKI PAR 'Zajedno smo pili pa se seksali, ali mi nismo ubili tu djevojku...'

Policijski službenik na mjestu nesreće je pronašao male vrećice, u kojima su se, prema njegovoj procjeni, nalazili kokain ili heroin. Osim toga, na noćnom ormariću u spavaćoj sobi pronašao je nargilu. 

Iako policije smatra da nema razloga sumnjati da je smrt mlade žene bila nasilna, njezina obitelj i prijatelji nisu tako sigurni u to. U objavi na Facebook profilu preminule stoji molba svima koji su bili u kontaktu s Olyom da se jave obitelji. 

Obitelj sumnja u zaključke istrage

- Takozvani dobrovoljni spolni odnos nije bio dobrovoljan i molimo da nam se javi bilo tko tko ima poruke u kojima ona traži pomoć ili ima bilo kakvu drugu informaciju. Kao i bilo tko drugi tko je te noći bio na zabavi. Hvala - piše u postu. 

Prijateljica njezine majke Leslie Maxson kaže kako je čudno da je Olya preminula u stanu liječnika
- On je bio odgovoran za to da se brine o njoj i vodi računa da je sve u redu - kazala je. 

OBDUKCIJA Amanda Peterson umrla je od predoziranja antidepresivima

Liječnik se nakon incidenta vratio na posao u bolnicu Broward Health North. Nakon što je policija obavijestila upravu bolnice o tome što se dogodilo, bolnica je dogovorila zamjenu pacijentima dr. Parikha. 

-Ovakve optužbe shvaćamo vrlo ozbiljno, stoga smo organizirali alternativnu zamjenu za njegove pacijente dok ne završi istraga, poručili su u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • beebee 09.05.2018.

    A jbt...koji peh moras imati da umres u krevetu lijecnika hitne pomoci. Aj bar je zvao 911 :D :D :D

  • Yola 09.05.2018.

    sta se sve naziva lijecnikom....bez obzira na moral ove cure,lik je kao lijecnik trebao znat koliko je opasna kombinacija tog sveg sto je uzela...cuo kako "hrce" prije bih rekla da su bili hropci...umjesto reanimacije,corio i dalje, a ujutro se sjetio zvat kolege. Jadni ti pacijenti koje je lijecio doktor drogeras

  • Igork1982 09.05.2018.

    Indijac, nebi se cudio da ju je i silovao

Komentiraj...
Vidi sve komentare