Obavijesti

News

Komentari 72

Skandal: Mladu manekenku su našli mrtvu u krevetu liječnika

Skandal: Mladu manekenku su našli mrtvu u krevetu liječnika
1

Upoznali su se u baru, popili nekoliko pića i zaputili se u njegov stan gdje su 'šmrkali kokain, pušili marihuanu i nakon toga stupili u dobrovoljni spolni odnos', izjavio je policiji

VIDEO

Mlada manekenka, 18-godišnja Oyla Langille, pronađena je mrtva u krevetu 41-godišnjeg liječnika nakon što se predozirala ecstasyjem i kokainom, objavila je policija.

Tijelo mlade žene otkriveno je u Fort Lauderdaleu na Floridi, u stanu Navala Parikha, inače liječnika hitne pomoći. Obdukcija je pokazala da su osim ecstasyja i kokaina, u njezinom organizmu pronađeni fentanil i Xanax. Prema izvješću policije, razlog smrti je nenamjerno predoziranje, piše Daily Mail.

'Čuo je da hrče'

Obdukcija je pokazala da su osim ecstasyja i kokaina, u njezinom organizmu pronađeni fentanil i Xanax. Prema izvješću policije, razlog smrti je nenamjerno predoziranje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Misteriozna smrt manekenke: Našli je golu na balkonu 6. kata
Misteriozna smrt manekenke: Našli je golu na balkonu 6. kata

Liječnik u čijem stanu je pronađeno tijelo rekao je policiji da je s Olyom imao spolni odnos nakon što su se upoznali u sportskom baru Blondies krajem ožujka. Popili su nekoliko pića i zaputili se u njegov stan, gdje su 'šmrkali kokain, pušili marihuanu i stupili u dobrovoljni spolni odnos', prenosi NBC Miami. 

Parikh je policiji rekao da je nakon toga zaspao i kasnije se preselio na kauč u dnevnoj sobi. Liječnik je izjavio da je oko 3.00 ujutro čuo tinejdžerku kako hrče. Kada se probudio u 9.00 ujutro pronašao ju je bez svijesti i nazvao 911. 

Policijski službenik na mjestu nesreće je pronašao male vrećice, u kojima su se, prema njegovoj procjeni, nalazili kokain ili heroin. Osim toga, na noćnom ormariću u spavaćoj sobi pronašao je nargilu. 

Iako policije smatra da nema razloga sumnjati da je smrt mlade žene bila nasilna, njezina obitelj i prijatelji nisu tako sigurni u to. U objavi na Facebook profilu preminule stoji molba svima koji su bili u kontaktu s Olyom da se jave obitelji. 

Obitelj sumnja u zaključke istrage

- Takozvani dobrovoljni spolni odnos nije bio dobrovoljan i molimo da nam se javi bilo tko tko ima poruke u kojima ona traži pomoć ili ima bilo kakvu drugu informaciju. Kao i bilo tko drugi tko je te noći bio na zabavi. Hvala - piše u postu. 

Prijateljica njezine majke Leslie Maxson kaže kako je čudno da je Olya preminula u stanu liječnika
- On je bio odgovoran za to da se brine o njoj i vodi računa da je sve u redu - kazala je. 

Amanda Peterson umrla je od predoziranja antidepresivima
Amanda Peterson umrla je od predoziranja antidepresivima

Liječnik se nakon incidenta vratio na posao u bolnicu Broward Health North. Nakon što je policija obavijestila upravu bolnice o tome što se dogodilo, bolnica je dogovorila zamjenu pacijentima dr. Parikha. 

-Ovakve optužbe shvaćamo vrlo ozbiljno, stoga smo organizirali alternativnu zamjenu za njegove pacijente dok ne završi istraga, poručili su u priopćenju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a