To je to što me zanima!

Skandal u konobi u Istri: Pršut za goste vlasnik drži u zahodu

Dva Talijana, otac i sin, nedaleko od Poreča drže konobu u kojoj se nude razni istarski specijaliteti. Među njima je kao delicija i istarski pršut koji vlasnik na stol donosi ne iz kuhinje...
Vidi originalni članak

Držati pršut u WC-u je sramota za porečki i hrvatski turizam, čime neodgovorni pojedinci blate sve uzorne i radišne ugostitelje. Odvratno. Ovo je dno dna ugostiteljstva. Katastrofa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove šokantne stvari ne smiju se skrivati od javnosti. Evo vam fotografija, pa neka javnost vidi što i kako neki ugostitelji rade, priča naša sugovornica kojoj iz razumljivih razloga ne spominjemo ime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva Talijana, otac i sin, nedaleko od Poreča drže konobu u kojoj se nude razni istarski specijaliteti. Među njima je kao delicija i istarski pršut koji vlasnik na stol donosi ne iz kuhinje, nego iz WC-a. Vidjevši to, šokirani zaposlenici fotografirali su pršut i upozorili vlasnika na neprimjerenost čuvanja pršuta u sanitarnom čvoru. No vlasnik se na primjedbe nije dao zbuniti.



- Pršutu je hladnije u WC-u i neka stoji tu - rekao je. Jedna zaposlenica konobe svojim starim gostima, kad su naručili pršut, nije imala srca ponuditi onaj iz zahoda.

- Znate, malo me je sram to reći, ali nemojte naručiti pršut jer ga gazda drži u WC-u – rekla je šokiranim gostima, kojima je to bio posljednji put da su navratili u tu konobu.

O svemu je jedna zaposlenica telefonom izvijestila i porečku sanitarnu inspektoricu, koja se, po priči naše sugovornice, na sve samo dobro nasmijala.



- Da, bila je neka prijava, ali vam o tom slučaju ne mogu išta govoriti – bilo je sve što nam je kratko rekla porečka sanitarna inspektorica Dora Ivančić uputivši nas na svoje šefove u Rijeci, koji o slučaju, na naš upit, još šute.

- Koliko znam, nadzor u konobi još nije izvršen. Da jest, ta konoba bi bila zatvorena u roku od 24 minute, a ne u roku od 24 sata - kaže sugovornica.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • nadko 08.08.2017.

    Senzacionalistički, pa nismo baš svi toliko glupi...Ako je tako napišite ime Konobe neka ga kazne gosti nedolaskom kad već neće korumpirana inspekcija kojoj se baš i ne radi svoj posao, bitno je da prima svoju plaću na teret nas obveznika..a kad se traže minimalno tehnički uvjeti za podobne lokale, jedva ih ishoduju jer eto traži se možebitna mana..Gospodo inspektori, Vi imate odgovornost prema nama građanima koji Vas plačamo, a imate i odgovornost za naše zdravlje i sigurnost !!!

  • PLJUCK 07.08.2017.

    Zato nam i je onako kako nam je.Novinari doslovno izmišljaju priče jer ih zakon ne sili da pišu istinu.Nekad novinar nije smio pisat članak ako se osobno nije uvjerio u to.Danas su plačeni po kliku i pišu svašta...a mi to gutamo.

  • zippysnake 07.08.2017.

    Idem ja u tu rupcagu da se fino iserem i usput djaba najedem pravog prsuta!! Nisam gadljiv, sve je to za ljude, ne umire se od toga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare