To je to što me zanima!

Skandal u Srbiji: Svećenik iz Jagodine snimio pornić?

Svećenik Ivan C. tvrdi kako to nije on na snimci te da mu podmeće mafija. Najavio je da će podnijeti prijavu. U međuvremenu ga je vladika kaznio...
Vidi originalni članak

Amaterski porno uradak u kojem je glavni "glumac" navodno lokalni svećenik Ivan C. iz Jagodina, postao je pravi hit među mladima u Srbiji. Kako je VIDEO loše kvalitete, srpski Kurir nagađa da je snimljen mobitelom i da ga je snimio upravo svećenik. U dvadesetak sekundi, koliko traje pornić, čuju se uzdasi žene i glas muškarca koji pritom pjevuši, doziva Boga riječima: 'O, Gospode". Lice muškarca vidi se vrlo kratko, a on nevjerojatno podsjeća na mladog svećenika koji služi u crkvi Sv. Petra i Pavla. Djevojku sa snimke, Jagodinci ne prepoznaju, budući da joj se teško može razaznati lice koje drži pognuto prema dolje. Po mjestu kruži priča da je svećenik zamijenio svoj mobitel s nekim te da je tako snimka iscurila u javnost. No, on tvrdi kako je cijela priča izmišljotina te da to uopće nije on.
- Sve je to dio zavjera i ucjena kojima sam izložen već neko vrijeme. Podnijet ću kaznenu prijavu i cijeli slučaj će završiti na sudu - rekao je Ivan C. kojeg je šumadijski vladika suspendirao dok se na sazna istina. Svećenik tvrdi da mu podmeće mafija i da su ga prvo tražili novac prije no što su pustili snimku u javnost. Dodaje kako su ucjene započele nakon što se u mjestu pojavila žena iz sela Striče koja je tvrdila da ima njegovo dijete.
- Istina je da sam je poznavao još kao dečko, ali je nisam vidio 20 godina. Sad je priča kulminirala i život mi se pretvorio u kaos - rekao je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • be yourself 14.09.2010.

    U Srbije se službeno kaže sveštenik a ne pop.

  • ivan2005 14.09.2010.

    sve srbe tribamo zvati \"pećinari\" pa pogle na šta liče hahah

  • Curious 14.09.2010.

    @jadro, u Srbiji se kaže sveštenik ( pop je iskrivljeni latinizam) kao drugo i kod njih postoje stroga pravila tko se smije ženiti a tko ne...oni koji žele služiti samo Bogu ili napredovati u službi postaju monasi...po izgledu ovoga očito je monah....a oni koji se žele oženiti moraju to učiniti prije stupanja u službu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare