To je to što me zanima!

Škarama dečku odrezala penis, osudili je na 13 godina zatvora

Argentinka Brenda Barattini (28) se prvi branila da ju je bivši dečko (42) napao, a onda je rekla da mu se htjela osvetiti jer je podijelio njihove snimke seksa sa svojim prijateljima
Vidi originalni članak

Brenda Barattini (28) iz Cordobe u Argentini bila je bijesna na dečka te mu je vrtnim škarama odrezala penis. Brenda je ljubavnika imena Sergio Fernandez (42) napala 2017. godine.

Djevojka je odmah uhićena i optužena za pokušaj ubojstva, a Daily Mail sada piše da je osuđena na 13 godina zatvora.

Brenda je priznala da je planirala napad, ali da muškarca nije htjela ubiti. Na sudu je ispričala kako je njezin dečko svojim prijateljima podijelio snimke seksa s njom te da je u pretvorio u "trofej" i "seksualni objekt". 

- Uništio mi je privatnost, život i karijeru - rekla je Brenda pred sudom.

U početku je tvrdila da se branila jer ju je Sergio napao. Sergio je pak tvrdio kako ga je htjela zavezati i počela ga je oralno zadovoljavati, a onda ga pokušala ubiti doslovno u sekundi.

Susjedi su čuli njegovu viku te su pozvali policiju. Sergio je bio osam dana u komi te kaže da i danas ima napadaje panike i da ne može spavati. Brenda mu je odrezala 90 posto penisa kao i jedan testis.

Brenda je najavila da će se žaliti na presudu. Njezin odvjetnik kaže kako nitko dosad u državi nije bio osuđen za pokušaj ubojstva zbog rane na penisu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • MOC JE U ZNANJU 27.09.2019.

    Ne tolerišem ni jednu vrstu nasilja .

  • Karmelićanka 27.09.2019.

    Jesu li to na slici te skare? Ako jesu, onda je i pimpek bio ogroman.

  • yocko 27.09.2019.

    Da ga je ubila dobila bi 7g. a samo za pimpek 13g.??ovdje su sigurno ženske bile sutkinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare