To je to što me zanima!

Škarama za rezanje metala je mladić (31) teško ozlijedio psa

Protiv mladića koji je državljanin Njemačke slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Ubijanje ili mučenje životinja“. Prijeti mu do godinu dana zatvora
Vidi originalni članak

Policija je dovršila krim istraživanje nad mladićem (31), državljaninom  Njemačke. Sumnjiče ga da je 31. siječnja u prijepodnevnim satima u mjestu Stojčinovac kod Kutjeva, u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 53-godišnjaka, škarama za rezanje metala, nanio više teških ozljeda njegovom psu. Protiv mladića slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Ubijanje ili mučenje životinja“. Prijeti mu do godinu dana zatvora. 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • škver 01.02.2018.

    Dok se ne uvede ona stara" oko za oko,zub za zub ", nema ljudskoj rasi pomoći !!!!!! Tko je prav,nema kazne koje bi se bojao!

  • Ludjak1981 01.02.2018.

    Da takav lik mojem psu napravi to, ja bi zavrsio u zatvoru 10 god minimalno...

  • Bad card 01.02.2018.

    U tekstu fale neke pojedinosti. Dakle, mladić (31) je prvo dobrohotno prišao psu, davao mu kobasice i nježno ga draškao. Pas je bio vrlo umiljat i veselo je mahao repićem. Mladić (31) je zatim počeo draškati psa po genitalijama i sve je bilo super, ali kada mu je pokušao "prići" straga, pas zarežao i pokazao mu zube. Vidno razočarani mladić se osjeti prevarenim i pribjegao je sili kako bi zadovoljio svoje nagone. Pas je ustvari još jedna žrtva nesporazuma (neki bi rekli silovanja).

Komentiraj...
Vidi sve komentare