To je to što me zanima!

Ženu koja je optužila Škaru za silovanje ispitali preko videa...

Kako nam je rekao glasnogovornik suda sudac Ante Zeljko, Škaro je bio obaviješten o ovom ročištu, ali nije došao. On ostaje u istražnom zatvoru jer još nisu ispitani svi svjedoci
Vidi originalni članak

Žena koja je optužila bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a i osvajača olimpijske medalje u boksu Damira Škaru za spolne radnje izjednačene sa silovanjem danas je putem video veze dala svoj iskaz na Županijskom sudu u Velikoj Gorici.

Kako nam je rekao glasnogovornik suda sudac Ante Zeljko, Škaro je bio obaviješten o ovom ročištu, ali nije došao.

On ostaje u istražnom zatvoru jer još nisu ispitani svi svjedoci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih ispituju u prostorijama Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici, a prema sadašnjem planu s njihovim ispitivanjem trebali bi završiti idući tjedan. Tada bi i Škaro eventualno izaći iz Remetinca.

Naime, on je već ranije dao ostavku na čelnoj funkciji  AK Siget čime je otpala mogućnost da bi mogao ponoviti kazneno djelo, a nakon ispitivanja svjedoka više neće moći utjecati na njih.

NEGIRAO SVE OPTUŽBE Škaro u ćeliji s četvoricom, a posjećuje ga atraktivna crnka

Podsjećamo, bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a i predsjednika Autokluba Siget Damira Škaru početkom rujna priveli su na granici s BiH.  Nekadašnji boksački olimpijac suočava se s dvije teške optužbe.

VRAG JE U DETALJU Hrvatski pravni apsurd: Škaro i njemu slični su zapravo žrtve...

Terete ga za silovanje i spolno uznemiravanje radnice, dok je prijetnja “otpala” jer je sadržana u kaznenom djelu silovanja.

Za kazneno djelo silovanja zapriječena je kazna zatvora od jedne do deset godina, dok je za spolno uznemiravanje, koje se ne progoni po službenoj dužnosti nego po prijedlogu oštećene, maksimalna kazna do jedne godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Hiroo_Onoda 28.11.2019.

    Odmah petaka odrapit, a nakon žalbe još dvije godine. Za to vrijeme u buksi bi valjda naučio što je silovanje. Na žalost, takvih "ljepotana" u svilenim odijelima ima još po Hrvatskoj međutim žene ih se boje prijavit jer ih je strah otkaza i razvlačenja po sudovima pa traume silovanja moraju višestruko ponovo proživljavati. U Americi se za silovanje svojedobno obavezno dobivala električna stolica, ali mislim da niti sada sudovi nisu previše nježni. Bojim se da će ovaj odmaglit u rezervnu domovinu kao i mnogi prije njega. Ne bi bilo loše imati neku grupu specijalaca zaduženu za vraćanje takvih, ali na žalost to se kod nas može dogoditi jedino u nekom drugom svemiru.

  • Corona1988 17.10.2019.

    Pa vise dobijes za voznju u pijanom stanju,bolje silovat nego pijan vozit.

  • _Varešak_ 17.10.2019.

    Godina je mala kazna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare