To je to što me zanima!

Škegro nije zaradio milijun i Vladi bi uštedio milijarde

B. Šegro je objasnio da bi Vlada, da su državne službe prešle na najjeftinije telefonske tarife, čije je operatere on doveo, uštedjela 4 milijarde kuna
Vidi originalni članak

Borislav Škegro priznao je u “Nedjeljom u 2” da još nije zaradio svoj prvi milijun kuna. Objasnio je da bi Vlada, da su državne službe prešle na najjeftinije telefonske tarife, čije je operatere on doveo u RH, za 3 godine uštedjela 4 milijarde kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zeljk0 01.03.2009.

    Škegro gubi se bagro jedna i ti tvoj siromašni Metronet, pa krcati ste u dugovima k.....

  • drug Tito_1 01.03.2009.

    Šta će vam mobiteli , pa ne sastoji se život od slušalice na uhu.....kapitlistička izmišljotinja da kapitalisti budu još bogatiji, a sirotinja još siromašnija.

  • verudela 01.03.2009.

    Ne smijemo raditi besplatne reklame i to poštujem. Međutim, mislim da je u redu reći da smo to i mi u obitelji napravili. Svatko od nas ima 2 mobitela, jedan stari, skupi, na koji nas zovu oni koji ne shvaćaju ili neće mijenjati operatera i po jedan novi. Reći ću da nam je na novom svakom mjesečno dovoljno 50 kn,da pozive u druge mreže ne plaćamo oko 3kn/min, nego manje od 0.5kn, a to je ništa manje nego 6 puta jeftinije. Osim toga, oni koji još manje troše, mogu kupiti bon od 50kn i svaka 3 mjeseca. Opet su im pozivi u SVE MREŽE ispod kune po minuti. Naši u Vladi vole to plaćati skupo, i 6 puta skuplje, ali NAŠIM novcem. Ja ne! Čak ni za ljubav Mudrinića!

Komentiraj...
Vidi sve komentare