To je to što me zanima!

Skica dostave voća čakovečkog gradonačelnika postala hit

Osim ideje s kojom je debelo zakasnio, pažnju je privukao i crtež koji je uz svoju ideju priložio, a na kojoj se vidi kružna skica nacrtana kemijskom olovkom
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, koji je trenutno u samoizolaciji pohvalio se s kojom se aktivnosti bavi dok sjedi kući, ali sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, vjerojatno je požalio što je to učinio.

Kovač je naime došao na ideju kako organizirati dostavu svježih namirnica OPG-ova s čakovečke tržnice, koji više ne smiju prodavati na štandovima. Nije trebalo dugo da ga 'u kolo sprdnje' uzmu korisnici Facebooka i stanu se "diviti" političaru koji se 2020. godine sjetio da postoji dostava hrane, no osim ideje s kojom je debelo zakasnio, pažnju je privukao i crtež koji je uz svoju ideju priložio.

Kovač je tako nacrtao kružnu skicu kako bi dostava trebala izgledati i tu su nacrtani voće i povrće, kuća i kamion. Sve je povezao strelicama, pa je Kovač označio da povrće prvo ide u kamion, a onda kamion do kuće.

Kovač nije zaboravio pored voća i povrća napisati "fiskalizacija", a projekt je nazvao "Pokretni čakovečki plac", barem tako piše na skici koja se dijeli po društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • fantazist 26.03.2020.

    Hrvati su uvijek imali talenat da biraju vlast, ali Čakovec nas šije za dva koplja

  • west66 26.03.2020.

    ja se ponadah da crta gradonačelnik sudionike fešte koja je bila poslije sastanka s ugostiteljima.....:(((

  • splitsko.dite.mora 26.03.2020.

    Kakvog gradonacelnika imaju nije ni cudno sto im treba dvije godine za obnovu jedinog nadvoznjaka u gradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare