To je to što me zanima!

Skladgradnja prodala kamen s autoceste za 50 milijuna kuna?

Prema pisanju Jutarnjeg lista navodno USKOK istražuje Skladgradnju braće Žužul zbog sumnje da se srušili prevelik dio usjeka kod Ploča i kamen ilegalno prodali
Vidi originalni članak

USKOK navodno istražuje radove tvrtke braće Žužul, Skladgradnje, na odmorištu Ploče, na brzoj cesti čvor Ploče-Luka Ploče. Skladgradnja kao podizvođač gradi odmorište, a investitor su Hrvatske autoceste, piše Jutarnji list.

Kako bi izgradili odmorište bilo je nužno srušiti dio usjeka kako bi se napravilo mjesta za platoe, a istražitelje navodno zanima je li Skladgradnja srušila veći dio, no što je trebalo i gdje je kamen završio. Navodno sumnjaju da je Skladgradnja ilegalno prodala kamen i tako napravila štetu od 50 milijuna kuna. Luka Ploče i HAC imaju dogovor da se sav kamen odveze u deponij u Pločama, a iskoristit će ga za gradnju terminala u luci. Do sada je navodno dovezen 1,3 milijuna kubika iako se očekivalo da će biti dva milijuna. Kako piše Jutarnji, Skladgradnja je navodno financirala HDZ, a dio novca je navodno odlazio Ivi Sanaderu. Braća Žužul sve demantiraju. 

>>>Izvorni tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_61566 16.02.2011.

    pošto je komentar obrisan .Jel bolje ovako:Molim redakciju da nas i dalje uveseljava sa lopovima na naslovnoj strani koji slobodno , ponosno šeću i šepure sa našim kunama!

  • šljaker1 16.02.2011.

    te istrage su mazanje oči narodu i to se zna.tresla se brda rodio se miš.od HAC-a preko polanćeca do sanadera i svih ostalih lopva treba uzeti sve novce i nekretnine koje su ukrali bez ikakvog suda i onda ih izbaciti na na ulicu a ne u remetinec jer i tamo troše naš novac

  • Budjo_1 16.02.2011.

    Sanader je bogati od Mubaraka a Zuzuli bili bjeda a sad vidite nitko nista ne vidi. Ovrhe se provode samo do 1.000.00kn!

Komentiraj...
Vidi sve komentare