To je to što me zanima!

Skočili u smrt: Poznati sportaš i prijatelj poginuli u Yosemiteu

SAD: Poznati zaljubljenik u ekstremne sportove Amerikanac Dean Potter (43) i njegov prijatelj Graham Hunt (29) poginuli su nakon što im se nije otvorio padobran
Vidi originalni članak

Poznati zaljubljenik u ekstremne sportove  Amerikanac Dean Potter (43) i njegov prijatelj Graham Hunt (29) poginuli su u nesreći u nacionalnom parku Yosemite u Kaliforniji, javlja Daily Mail.

Potter i Hunt su stradali dok su isprobavali letačka odijela. Skočili su s litice Taft Point koja je visoka 2,300 metara. Pokušali proći kroz uski procjep no nisu uspjeli otvoriti padobrane. 

Inače, BASE skakanje je zabranjeno u parku Yosemite, ali dvojica avanturista su se oglušila na pravila.

Potter, kojeg je National Geographic 2009. godine proglasio "avanturistom godine", često je letio sa svojim psom. Srećom, ovog puta ga nije poveo sa sobom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • vozi Miško 19.05.2015.

    "često je letio sa svojim psom. Srećom, ovog puta ga nije poveo sa sobom.", pa jesu li ovi novinari retar.irani ili što, otkad je pasji život vrijedniji od ljudskog? Sigurno je članak pisao neki ljubitelj životinja i borac za njihova prava. Tko zna, možda i inicijator akcije WHO-a, promijenimo ime svinjskoj gripi da se svinje ne uvrijede!

  • LebronPetrovic 18.05.2015.

    Trebo je strunjače stavit dolje !

  • LebronPetrovic 18.05.2015.

    Da je uzeo ćuku ne bi poginuo. Jer Ćuko je sedmi štenac, sedmog štenca !

Komentiraj...
Vidi sve komentare