To je to što me zanima!

Škola će za svaki dan štrajka Klaićevoj donirati po dnevnicu

Nastavnici Osnovne škole Pušća zajednički su odlučili za svaki dan štrajka doniraju po jednu dnevnicu Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Akciji su se u međuvremenu pridružile i ostale škole...
Vidi originalni članak

Nakon što je Vlada svim nastavnicima u štrajku poručila da im više neće isplaćivati plaće za dane koje će provesti u štrajku, nastavnici Osnovne škole Pušća odlučili su im uzvratiti humanitarnom akcijom kako bi, kažu, pokazali da su im djeca uvijek na prvom mjestu. 

- S obzirom na to da štrajk nas prosvjetara još traje i da smo svi uporni u postizanju naših zahtjeva, odlučili smo se na sljedeći korak. Djeca su nama najvažnija u životu, i profesionalnom i privatnom. Odlučili smo se na akciju kojom bismo pokrenuli sve naše učitelje i nastavnike, male ali humane ljude, objasnili su u svom priopćenju. 

SASTALI SE S MINISTROM Fakulteti kreću u štrajk: Nema nastave u petak i ponedjeljak

- Donijeli smo odluku na nivou naše Osnovne škole Pušća uplatiti za Klaićevu bolnicu iznos od 315 kuna. To ćemo ponavljati svaki dan štrajka, počevši s današnjim danom. Molimo sve škole u našoj županiji i u ostalim županijama diljem Lijepe Naše koje sudjeluju u štrajku da učine isto. Zajedno smo jači, stoji zaključno u priopćenju. 

Njihovoj akciji, piše Dnevnik.hr, odmah su se priključile i druge škole, a prve donacije već pristižu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • veselasigurno 22.11.2019.

    Da li ste vidjeli wc u zaraznoj bolnici u hitnom prijemu !!!!Strašno pa dajte i taj dio pogledajte . To bi trebalo biti uredno, visi im umivaonik sa zida , sve derutno !!!Nije Klaićeva jedina bolnica !

  • jopajopica 22.11.2019.

    Uvijek se preko djece skupljaju poeni i privlači ljude na svoju stranu... Od političara, estrade pa sad i učitelji počeli preko djece privlačit pozornost građana...

  • jo2hn8ny 22.11.2019.

    Ali neka svaki profač da 315 kuna za svaki dan prosvjeda, pa da vidimo do kada će trajati ta vaša "humanitarka".

Komentiraj...
Vidi sve komentare