Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Škola će za svaki dan štrajka Klaićevoj donirati po dnevnicu

Nastavnici Osnovne škole Pušća zajednički su odlučili za svaki dan štrajka doniraju po jednu dnevnicu Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Akciji su se u međuvremenu pridružile i ostale škole...

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
5 komentara

Nakon što je Vlada svim nastavnicima u štrajku poručila da im više neće isplaćivati plaće za dane koje će provesti u štrajku, nastavnici Osnovne škole Pušća odlučili su im uzvratiti humanitarnom akcijom kako bi, kažu, pokazali da su im djeca uvijek na prvom mjestu. 

- S obzirom na to da štrajk nas prosvjetara još traje i da smo svi uporni u postizanju naših zahtjeva, odlučili smo se na sljedeći korak. Djeca su nama najvažnija u životu, i profesionalnom i privatnom. Odlučili smo se na akciju kojom bismo pokrenuli sve naše učitelje i nastavnike, male ali humane ljude, objasnili su u svom priopćenju. 

Zagreb: Sindikat znanosti o premijerovim izjavama o plaćama SASTALI SE S MINISTROM Fakulteti kreću u štrajk: Nema nastave u petak i ponedjeljak

- Donijeli smo odluku na nivou naše Osnovne škole Pušća uplatiti za Klaićevu bolnicu iznos od 315 kuna. To ćemo ponavljati svaki dan štrajka, počevši s današnjim danom. Molimo sve škole u našoj županiji i u ostalim županijama diljem Lijepe Naše koje sudjeluju u štrajku da učine isto. Zajedno smo jači, stoji zaključno u priopćenju. 

Njihovoj akciji, piše Dnevnik.hr, odmah su se priključile i druge škole, a prve donacije već pristižu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message