To je to što me zanima!

Škola u tri smjene: 'Svaki razred ima svoj termin kad će jesti'

Splitska škola Ravne Njive spremna je za ponedjeljak - učenici će biti razmaknuti u klupama, učenici viših razreda dobit će maske, a napravljen je i poseban režim ulaska u školu
Vidi originalni članak

Splitska Osnovna škola Ravne Njive - Neslanovac druga je po veličini u gradu pod Marjanom, a njena 823 učenika trebala bi u ponedjeljak sjesti u klupe.

Kako su se uprava i djelatnici škole pripremili za početak nove školske godine ispričao nam je ravnatelj Miljenko Bitanga.

- Za početak bih poručio roditeljima da nema nikakvog razloga za paniku, jer škola je potpuno spremna za početak školske godine.

POGLEDAJTE VIDEO Upute za škole

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napravili smo sve planove, organizirali poseban režim ulaska u školu, nešto drukčiji nego ranije.

Uz to će škola raditi u tri smjene, a učenicima u produženom boravku osigurali smo za svaki razred posebne termine u blagovaonicama.

U ostalim razredima učenici će biti razmaknuti u klupama, a učenici viših razreda dobit će maske. Dakle, sve je isplanirano i organizirano i neće biti nikakvih problema, rekao nam je ravnatelj Miljenko Bitanga.

Ipak, mnoge je roditelje strah od eventualnog "proboja" virusa u škole.

NAŠ STOŽER JE JOŠ BLAG Svi oko nas već imaju kazne za nenošenje maski, a kod nas za kazne 'navijaju' samo liječnici

- Spremni smo i za takve situcije, a od ministarstva smo dobili upute i protokole za takve situacije. Uz to smo osigurali i dezinfekcijska sredstva i brze mjerače temperature.

Ponavljam, uvjeren sam da neće biti problema, zaključio je Bitanga.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • NikolaTesla 02.09.2020.

    Jesu i metal detektori na ulazu i pretraga svih tjelesnih otvora? Jel se treba izut i dokumente oko vrata objesit? Koja koma totlana,kao da letiš iz Kabula za New York i on to zove uspjehom..

  • Šumarko 02.09.2020.

    Maltretiranje djece, a vi roditelji budite pametni pa ih pustite u škole. Ali što je najbolje ima ljudi koji podržavaju te mjere...

  • 02.09.2020.

    Moje djete nece ic u skolu..jer ovako i onako ih ucite da sviraju frulicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare