To je to što me zanima!

Skoro 100 turista se otrovalo u Budvi - svi jeli u istom restoranu

U općini Budva je potvrđeno da je došlo do trovanja hranom i da su se gosti jednog restorana javili medicinskim ustanovama zbog želučanih tegoba
Vidi originalni članak

U jednom restoranu u Budvi navodno je došlo do trovanja hranom najmanje 96 turista, potvrđeno je portalu Dan iz više izvora.

Radi se o turistima većinom iz Poljske, Slovačke i Slovenije i skoro svi su bili gosti u istom restoranu. Svi su smješteni ili su primili medicinsku pomoć u bolnicama u Kotoru, Baru i Cetinju.

U općini Budva je potvrđeno da je došlo do trovanja hranom i da su se gosti jednog restorana javili medicinskim ustanovama zbog želučanih tegoba.

Za sada je portal Dan službenu potvrdu dobio samo iz Opće Bolnice u Kotoru gdje je sinoć primljen veliki broj turista sa želučanim tegobama.

NAPALI KLJUČNU INFRASTRUKTURU Ruske službe napale ključne informacijske sustave u Crnoj Gori: Vrhunac hibridnog rata!

- Sinoć oko 22 sata u kotorsku bolnicu smo primili 30 ljudi, od kojih je dosta djece uzrasta od 15 -16 godina. Oni su dovezeni sa akutnim sindromom - povraćanjem. Svi su brzo zbrinuti, a jutros su ponovo odrađene laboratorijske analize. Nakon toga su jutros oko 11 sati pušteni na kućno liječenje, rekao je direktor kotorske bolnice dr. Davor Kumburović.

- Još uvijek nismo uspjeli dobiti i službenu potvrdu o ostalim turistima koji su dobili trovanje i o objektu u kojem su se hranili. U Domu zdravlja u Budvi su nam čak rekli da ne znaju o čemu se radi, dok u državnim institucijama nitko ne želi o tome govoriti, jer je neradni dan - piše crnogorski Dan.

'DOĐOH DA SE NASPAVAM' Čeka ih težak zadatak: U Crnoj Gori ruše rekord u ljenčarenju

Predsjednik Općine Budva Milo Božović i općinska administracija stoje na raspolaganju turistima koji su imali zdravstvene probleme, i osigurat će im, ako je potrebno, smještaj, prijevoz i sve ostalo.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Mrs Karen 28.08.2022.

    ako su zrtve vecinom djeca 15-16 godina, pretpostavljam da je neki fast food u pitanju, a u Budvi ih ima na svakom koraku

  • 27.08.2022.

    Zar je bitno jel vlasnik crnogorac ili srbin, sto vi mislite da vas crnogorci vole? 🤣🤣

  • Heroj Oluje 27.08.2022.

    Jeli vlasnik restorana Crnogorac ili srbin ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare