To je to što me zanima!

Škoro je objavio svoj prvi spot: 'Nećemo odustati od svog sna'

Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali, napisao je Škoro u svojoj objavi na Facebooku
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro objavio je na Dan neovisnosti svoj prvi predizborni spot. Video traje 26 sekundi, a u pozadini svira pjesma 'Sude mi'. Spot je objavio na svojem Facebook profilu uz prigodnu čestitku hrvatskim građanima:

Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska!

Idi na 24sata

Komentari 176

  • 15.10.2019.

    Ponosan bi bio tvoj punac Emil Luzaich na tebe. Vjerojatno te on kao i svaki srbin naucio tako lagat. Doktore glume, povijest nas uci da ne vjerujemo srbima. Fulao si izbore. Ceka te Beograd, pa probaj, mozda ti oni oproste, zbog zene.

  • 15.10.2019.

    Moj san je hrvatski predsjednik. Žao mi je..otpadaš.. Kad ti tajiš, ja neću.. Miro...žena ti je srpkinja. Mislim da to objašnjava tvoj lik i djelo, tvoj put 91., i sve ostalo. Doista si doktor glume. Vjerojatno si zato u dobrim odnosima sa Kumom Markom Perkovićem - Thompsonom. Ponosan bi na tebe bio tvoj punac Emil Luzaich. On te je kao i svaki srbin vjerojatno naučio tako lagat. Nikad častan hrvat nije legao sa srpkinjom, imaš moje poštovanje.

  • ichbin2 14.10.2019.

    ja ti niš ne vjerujem, i ti si bio njihov član

Komentiraj...
Vidi sve komentare