To je to što me zanima!

Skoro je ubio doručak: Suprug joj je u marmeladu stavio živu

Muškarac je nakon što je ostao bez posla, počeo piti i zlostavljati obitelj. Ženi je prijetio da će je ubiti, a onda joj je u pekmez stavio otrov. Ženi srećom nije bilo ništa
Vidi originalni članak

Ryszard A. (62) iz Poljske je htio otrovati svoju suprugu pa joj je u marmeladu stavio otrovnu živu. 

- Za doručak sam na kruh namazala marmeladu. Nakon što sam pojela primijetila sam na dnu staklenke tamnu mrlju. Odmah sam otišla kod sina i pokazala mu staklenku - rekla je Wanda A. (60) za Fakt. Budući da je otac već prije bio nasilan i prijetio je ženi da će je ubiti, sin je majku odmah odvezao u bolnicu, a staklenku su dali na analizu. Policija je utvrdila kako je riječ o živi. Srećom ženi nije bilo ništa.

- Muž me maltretira godinama. Nakon što je ostao bez posla, počeo je piti. Prijetio nam je i tukao nas - kaže Wanda. Njezin je suprug osuđen prije tri godine na uvjetnu kaznu jer je zlostavljao obitelj. No Wanda je i dalje ostala živjeti s njim. Sada je uhićen i sudit će mu za pokušaj ubojstva za što može dobiti i do 25 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • user_60928 21.06.2011.

    Zasto je govnar zamaskiran?

  • mata1 21.06.2011.

    stavio joj zivu a ona ziva pa vidite slazese..ziva ziva ziva jedna rjec vise znacenja.mozda je mislio sama rijec ziva da joj daje zivot. ma bolesnici

  • rumenko 21.06.2011.

    meni je ova priča pomalo čudna!!25 god je s njim i on ju maltretira i tuče i ona nšta i onda joj je čudna tamna mrlja na dnu staklenke?! možda je sama stavila živu nakon što nije znala drugi način da ga se riješi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare