To je to što me zanima!

Škoro: 'Riješio sam se udjela i više ništa nemam s parkingom'

Pojasnio je kako je navedeno parkiralište prvo bilo ledina i zapravo smetlište te da je tvrtka digla kredite i uložila gotovo 3,5 milijuna kuna kako bi uredila taj prostor
Vidi originalni članak

Više ništa nemam s parkingom, otkrio je Miroslav Škoro u intervjuu za novi broj tjednika Express. Podsjetimo, čelnik Domovinskog pokreta potvrdio da je suvlasnik tvrtke koja u blizini zagrebačke bolnice Merkur naplaćuje parking 15 kuna po satu. Pravdao je ranije cijenu tržišnim principima, a nego nakon objavio fotografiju podignute rampe za besplatni ulaz na 44 parkirališna mjesta.

Pojasnio je kako je navedeno parkiralište prvo bilo ledina i zapravo smetlište te da je tvrtka digla kredite i uložila gotovo 3,5 milijuna kuna kako bi uredila taj prostor.

POGLEDAJTE VIDEO: Škoro nakon predsjedničkih izbora 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Parking je ustupljen na upravljanje bolnici kad se pojavio korona virus. Ta tvrtka je svojim najmoprimcima oprostila dio mjesečnih troškova. Ukratko, ništa drugo s tim poduzećem nije problem osim toga što sam ja u njemu bio suvlasnik, pa sam se početkom tjedna riješio svog poslovnog udjela - rekao je Škoro.

Podsjetimo, Miroslav Škoro ranije je prodao i udjel od pet posto u tvrtki "Omega software" koja ima milijunske poslove s državom i gradovima poput Zagreba za svoja informatička rješenja. 

SA ZELENIMA NA IZBORE Škoro: 'Ma, jedan dan sam im ustaša, a drugi dan sam udbaš'

- Postao je problem što ona radi s državom, pa sam svoj udio prodao. No, pitanje je s kime bi ta tvrtka, koja zapošljava 93 inženjera s FER-a, trebala raditi kad država kontrolira 60 posto svega - izjavio je čelnik Domovinskog projekta. 

Znači li to da će prodati i ostale tvrtke u kojima ste suvlasnik ako vas zbog njihovog poslovanja krenu prozivati u javnosti odgovorio je: 

MOŽDA DOLAZI I IVAN PENAVA Škoro objasnio gdje je zapelo s Mostom, pričao i s Raspudićem

- Ako je problem to što radim i investiram onda ovo nije slobodno tržište i lažemo svim ljudima koji se u ovoj zemlji bave poduzetništvom i od njega žive. Nemojmo ljude varati nego onda uvedimo sustav kakav je u Sjevernoj Koreji i sve pet, ali onda nemojmo govoriti da smo slobodno tržište. Proziva me se zbog poslovnih poteza, a nigdje dokaza da nešto ne valja. Implicira se moral kao ekonomska kategorija. Ako postoje bilo kakve indicije da je tu nešto nelegalno ili protuzakonito prvi sam koji će se samoprijaviti - kazao je među ostalim Škoro. 

Idi na 24sata

Komentari 192

  • stoposto hrvat 23.05.2020.

    Škoro idi pjevaj i amen

  • mrTrobec 22.05.2020.

    Tko pozna Škoru znati će da on za sebe misli daje pametan,no takve je lako prokužiti,s obzirom kako je stekao imovinu budite sigurni da je ta prodaja fiktivna,čista prevara, pijesak biračima u oči, obična laž

  • 22.05.2020.

    Licemjer😈

Komentiraj...
Vidi sve komentare