To je to što me zanima!

Škoro: U kampanji smo postigli puno više nego što smo sanjali

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u četvrtak naveče se družio s građanima na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića, izrazio je zadovoljstvo svojom kampanjom
Vidi originalni članak

Mislim da smo postigli puno više nego što je to bilo za sanjati. Ja sam čovjek koji uvijek sebe propituje i mislim da uvijek može bolje. Idući put ću napraviti jedan razgovor s ljudima", rekao je Škoro novinarima na Cvjetnom trgu upitan je li zadovoljan svojom kampanjom.

Najavio je da će sutra od 11,55 sati putem Facebooka odgovarati na sva pitanja, pozvavši građane da se jave.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upitan koga očekuje u drugom krugu odgovorio je da njega neće biti.

- Nema potrebe, samo trošimo novce bez veze. Božić je, a ankete govore da ću ja ovako ili onako pobjediti u drugom krugu, ustvrdio je Miroslav Škoro, dodavši: "Dovoljan će biti i jedan krug".

Na novinarsko pitanje - "zašto lažu nam u lice", rekao je da će kao predsjednik promjeniti način na koji narod participira u vlasti te doći u poziciju pitati te koji 'lažu nam u lice' - zašto to rade".

Škoro nije želio komentirati izjave premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića vezano uz potporu koju mu je iskazao HDZ-ov zastupnik Stevo Culej, rekavši da ne komentira Plenkovićeve izjave.

ŠKORO U POŽEGI 'Imam dokaze da su se tajne službe bavile i mojom obitelji'

Plenković je ranije danas izjavio kako vjeruje da je gospodin Culej propustio gledati sučeljavanje na HTV-u, pa da vidi svu raskoš, znanje, elokvenciju i sigurnost kandidata kojeg on navodno podržava u prvom krugu.

Škoro se na Trgu Petra Preradovića družio s građanimaa adventske i božićne pjesme izvodili su Stjepan Jeršek Štef, članice Ladarica, klapa Stine i tamburaški sastav Druga strana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 20.12.2019.

    Ma ja jučer kad sam čuo one "energične" govore,Vase Njonje i Plenkija,pa nisam mogao spavati od straha

  • samo-ti 20.12.2019.

    Nista ti nisi postigao,daleko si ti od politike i osobe koja bi vodila ovu drzavu.Drzi se tambure i mikrofona dok te jos ima ko slusati!

  • Blue Star 20.12.2019.

    Idealna bi kombinacija bila Škoro kao predsjednik + Kolakušić na čelu vrhovnog suda a premijer bi trebao bit tehnomenadžer nikako političar

Komentiraj...
Vidi sve komentare