Obavijesti

News

Komentari 186

'Imam dokaze da su se tajne službe bavile i mojom obitelji'

'Imam dokaze da su se tajne službe bavile i mojom obitelji'
5

Kako je moguće da obavještajna služba dopusti da se pojavi paraobavještajno?! Predsjednica mora kazati otkad to zna, kome je prijavila, rekao je Miroslav Škoro u Požegi

VIDEO

Miroslav Škoro, predsjednički kandidat, tri dana pred izbore došao je u Požegu. U pješačkoj zoni susreo se s građanima, ali nije to bio klasični predizborni skup, već više druženje s onima koji bi mu mogli dati svoj glas.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

01:57

- Ispričavam se što nisam uspio doći ranije u ovoj predizbornoj kampanji, ali pošto vas smatram svojima, nadam se da ćete oprostiti. Znate me godinama, ja znam vas i nemamo puno o čemu pričati, znate moj program, ja želim vratiti veće ovlasti predsjedniku. Nisam došao u ovu zgradu upisati novi vinograd, niti kao pjevač, hvala vam što ste došli, a i vama koji "ćirite" iza prozora, nadam se da će doći bolja vremena da to ne morate činiti – rekao je Miroslav Škoro, gledajući u prozore Općinskog suda.

- Nećete dobiti besplatne kobasice i pivo, već idemo napraviti veliku promjenu i to već u nedjelju 22. prosinca - rekao je Škoro.

Mrtva trka! Milanović za dlaku ispred Kolinde, i Škoro je blizu
Mrtva trka! Milanović za dlaku ispred Kolinde, i Škoro je blizu

Odgovarajući na novinarska pitanja Miroslav Škoro je otkrio kakvo iznenađenje priprema za petak u Zagrebu.

- Mislim da ćemo sutra napraviti ono što narod hoće. U ovoj kampanji naslušali smo se svega i svašta, puno toga je nalikovalo na izrežiranu predstavu, ja nisam čovjek koji voli sudjelovati u takvim cirkusima. S obzirom da nije bilo moghuće dobiti neke druge prostore (medijske op.a.), a sukladno 21. stoljeću odlučio sam u petak pet minuta do 12 sati na svom Facebook porofili biti uživo. Jedno dva ili tri sata odgovarajuću na pitanja koja mi budu postavljana, sve će biti uživo, mislim da je to pravi način u ovo vrijeme da se komunicira sa svojim narodom - najavio je Škoro. 

Požega: Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se s građanima

Pitali su ga i za Kolindine izjave o korupcija u SOI na sušeljavanju - kasnije se ispravila i rekla da se radi o VSOI - te za njegovu izjavu "kako ima informacije da SOA prikuplja informacije o njemu i bliskim mu osobama". 

- Da, imam dokaze i indicije da su se činile mnoge stvari. Vidjeli ste što se događa kad se stvari plasiraju preko čudnih medija, nekih drugih zemalja, pa onda čudnim kanalima dolaze do nas. VSOA, SOA, paraobavještajno - ako i jest paraobavještajno, pa kako je moguće da obavještajna služba dopusti da se pojavi paraobavještajno?! Predsjednica mora kazati otkad to zna, kome je prijavila? Ona je odgovorna. Vrlo rado ću sve iznijeti na odgovornim mjestima jer su stvarno pretjerali - rekao je Škoro. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.