To je to što me zanima!

Skripala i njegovu kćer (33) su otrovali na kućnom pragu?

Zbog tog slučaja zaoštrili su se odnosi između Velike Britanije i Rusije. Velika Britanija je Rusiju optužila da je otrovala špijuna i njegovu kćer. Rusi tvrde da je to laž i da s tim nemaju nikakve veze
Vidi originalni članak

Britanska policija vjeruje da su bivši ruski špijun Sergej Skripal (66) i njegova kći Julija (33) prvi put u kontakt s otrovom došli na vlastitom kućnom pragu.

IZGON DIPLOMATA Odgovor na trovanje Skripala: NATO protjeruje sedmero Rusa

Podsjetimo, njih su početkom mjeseca pronašli u nesvijesti u blizini shopping centra u Salisburyju. I dalje se nalaze u bolnici u teškom stanju, a otrovani su nervnim agensom. Zbog tog slučaja zaoštrili su se odnosi između Velike Britanije i Rusije. Velika Britanija je Rusiju optužila da je otrovala špijuna i njegovu kćer.

OŠTRA PORUKA IZ RUSIJE: 'London treba dokazati da smo otrovali Skripala ili se ispričati'

Rusija tvrdi da je to laž. Britanci su protjerali nekoliko ruskih diplomata. S Britanijom su se solidarizirale i druge europske zemlje među kojima je i Hrvatska koja je odlučila protjerati jednog ruskog diplomata.

STIŽU OSUDE Britanski ministar o trovanju špijuna Skripala: To je gnjusno

Skripal je u Rusiji bio osuđen da je odavao ruske tajne i svoje kolege te je završio u zatvoru. Kasnije je razmijenjen i došao je u Britaniju, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Burdus_1 30.03.2018.

    Sada ce MI6 jos reci i da su rusi bili u ahmicima ...i da su rusi ubili ledy dianu....i da ostoja rankovic nije njihov spijun...

  • patagonija1 29.03.2018.

    Sad vise nije bitnogdje je otrovan. Ni cime je otrovan. Ni tko ga je otrovao. Najvaznije je , da je optuzena Rusija. Pametnom = dosta

  • marin.0202 29.03.2018.

    Najprije otrovan na klupi u parku, poslje kcerka doslaiz Moskve netko joj stavio u ruksak sada na vratima, tu netko zeli napraviti smutnju i pometnju, u VB. se nalazi puno Rskog svjezeg novca koji oni zele sve drugo je farsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare