To je to što me zanima!

Skupina maloljetnih nasilnika maltretira djecu, ali i mještane

Gornji Kneginec: Iako i mještani i načelnik općine znaju o kome je riječ, nasilnicima ništa ne mogu dok se ne oglasi Zavod za socijalnu skrb, koji o slučaju ništa ne zna
Vidi originalni članak

Općina Gornji Kneginec je na nogama nakon što je skupina delikvenata počela harati mjestom i zlostavljati djecu i mještane. Kako piše Varaždinski tjednik, u općini znaju o kome je riječ i iz kojih su obitelji podivljali mladići, no načelnik Goran Kaniški rekao je kako je nemoćan dok ne reagira Zavod za socijalnu skrb.  

U redakciju Varaždinskog tjednika stigla je i snimka jednog od zlostavljanja gdje su mladići dječaka s torbom na leđima počeli tući nogama i to ispred škole u Gornjem Knegincu. 

Mještani i roditelji djece iz općine ističu kako i oni znaju za skupinu koja maltretira cijelo mjesto, no iz straha za vlastitu djecu ne žele ništa reći. 

Iz Zavoda za socijalnu skrb za Varaždinski tjednik kazali su kako o slučaju nemaju saznanja, jer ih o počinjenom nasilju treba izvijestiti policija. 

Podsjetimo, u tijeku je i potpisivanje peticije kojom profesori traže zaštitu od nasilnih učenikazahtijevajući nove odgojne mjere za učenike koji su nasilni prema drugim učenicima, ali i prema profesorima. 

Idi na 24sata

Komentari 332

  • anonnymous 31.12.2012.

    Zatvor!!! pa nek razmisle o svojoj buducnosti malo

  • alkaalka 28.12.2012.

    Djeca ništa nisu kriva, krivi su roditelji koji ih ne znaju ili ne žele odgajati, kriva je država koja previše štiti djecu od vlastitih roditelja i nastavnika... ma puno toga je krenulo u krivom smjeru pa se čudimo zašto je ovako?! Tako će biti dok ne bude autoriteta u školi i kući... sad mi dajte minuse ali sam sigurna da je to tako

  • ilmare 28.12.2012.

    Nisam čitala komentare,žao mi je,nemam baš vremena ,al' moram reagirati na ovo! ŠTA SE ČEKA? ZAR DA OPET NETKO SMRTNO STRADA KAO LUKA RITZ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare