To je to što me zanima!

Slagalica strave: Ubio ženu, a dijelove tijela sakrio po gradu

Stravičan slučaj potresao Njemačku: Maria A. nestala je 1. kolovoza u Hamburgu. Brutalno je ubijena, donji dio njezina tijela pronašli su 3. kolovoza na obali Labe. Dan kasnije našli su i ruku...
Vidi originalni članak

Prostitutka Maria A. (48) zvana Rosa ubijena je u Hamburgu. Ubojica ju je raskomadao i dijelove njezinog tijela sakrio po cijelom gradu. Policija gotovo svaki dan pronađe dio leša.

Donji dio tijela i gornji dio jedne noge našli su 3. kolovoza na obali Labe. Torzo je pronađen u kanalu.

U utorak popodne u drugom kanalu pronađen je još jedan dio tijela. Navodno ruka. Donji dio jedne noge našao je prolaznik u srijedu popodne u vodi u blizini ustave. Zadnji komad tijela pronađen je u četvrtak također u kanali između dva mosta.

Helmut Kury (75), psiholog kaže da bi se u ovom slučaju moglo raditi o dva tipa zločinca.

- Ili je riječ o ekstremno brutalnom ubojici koji komadanjem tijela i njihovim skrivanjem želi prikriti zločin ili je riječ o perverznom ubojici kojem komadanje tijela predstavlja zadovoljstvo - kaže Kury. O motivu kaže sljedeće:

- Moguće je da ubojstvo ima seksualni aspekt ili da ubojica generalno mrzi žene. Moguće je da su žene, recimo njegova majka u prošlosti imale negativan utjecaj na njega. Psiholog tvrdi da se slučajevi kompletnog rasijecanja tijela pojavljuju  jednom u pet godina.

Stručnjaci misle da ubojica ima jaku volju i očito jaku emotivnu motivaciju. Vjeruju da je tijelo raskomadao električnom pilom, sjekirom ili nožem za klanje. Maria A. nestala je 1. kolovoza, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Sapir 16.08.2017.

    Nije nužno da je psihopat. Ima situacija gdje žena tretira muža godinama pa je on u afektu demontira.

  • crazy mind 10.08.2017.

    jel i ovaj monstrum bozje djelo?

  • M.BOCWANNA 10.08.2017.

    Slagalica Strave je jako dobar film.. prvih 5 nastavaka spadaju u kategoriju +5 Ostala 2, hmm? Cista 3 ojka. Cim vise napetosti, krvi do koljena, kuka, satara, nozeva to Bolje. Nepreporucljivo svakomu🦂

Komentiraj...
Vidi sve komentare