To je to što me zanima!

Slao joj prijeteće poruke pa ju ubo nožem u desni kapak

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je po primitku kaznene prijave policije, protiv 33- godišnjeg muškarca zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje, provelo prvo ispitivanje osumnjičenika koji je bio pritvorena. 

Prema optužnici dotični je 14. travnja oko 03,00 sata, u jednom gradu na području Primorsko-goranske županije, u nakani da kod svoje djevojke izazove osjećaj uznemirenosti, slao joj na mobitel više poruka prijetećeg sadržaja koje su kod nje izazvale osjećaja straha i nesigurnosti. Kako je djevojka kazala da će sve prijaviti policiji, dečko joj odmah potom, a u cilju da ju zastraši i odvrati od prijave, zatražio brisanje svih poruka prijetećeg sadržaja, a zatim joj i nožem zadao ubod u području kapka desnog oka nanjevši joj površinsku ozljedu rožnice. 

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ajetodoo 18.04.2020.

    Pa da, moguće je ponoviti kazneno djelo, ostao je još lijevi kapak.

  • Queen2 17.04.2020.

    Psihijatrija pa zatvor. Odmah!!!!

  • Redovan 17.04.2020.

    Ubo je u kapak, to je nešto novo, svaka čast na kreativnosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare