To je to što me zanima!

'Slavko Linić je masončina, izbija kapital iz hrvatskih ruku'

Podsjetio je kako je ministar Linić nekad za Tomislavom Karamarkom vikao da je 'špijunčina' i utvrdio kako bi za Linićem trebali vikati 'Masončino, za koga radiš!'
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije Hrvoje Tomasović okomio se na ministra Linića i porez na imovinu.

- Linićev porez na imovinu je klasično pogodovanje bankama, Bruxellessu, Amerikancima, svima koji imaju novac, a sve kako bi se do kraja izbio hrvatski kapital iz hrvatskih ruku - rekao je predsjednik HDSSD-a Hrvoje Tomasović. 

Podsjetio je kako je ministar financija Linić nekad za Tomislavom Karamarkom vikao da je 'špijunčina' i utvrdio kako bi onda za Linićem trebali vikati 'Masončino, za koga radiš!'. 

- Običnim građanima koji su imali sreću naslijediti stan ili komad zemlje odrezat će se porez koji neće moći platiti i tako će ih se prisiliti na prodaju u bescjenje. Uslijedit će panika, a na zapadu svi čekaju da bi se kod nas smanjile cijene, svejedno im je hoće li kupovati od države koja plijeni imovinu ili od vlasnika koji će je prodavati za kikiriki - zaključio je Tomasović i prozvao HDZ i Laburiste jer nisu reagirali na Linićev potez, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Ella_54 23.08.2012.

    Ja bih baš voljela saslušati Tomasovića. Ba me zanima kaj zapravo ima za reći. Nije to isto kao kad se Mamić dere : djubre m......

  • -istina živa- 22.08.2012.

    ,,,,,,,,,liniću uzmi bogatima ,,,,,,ionako ni jedan nije na pošten način došao do pustih stanova i vikendica,,,,

  • Superteška 22.08.2012.

    Čega je predsjednik ovaj lik? ahahahahahahahahahahaha i još dijeli lekcije. Marginalac teški.

Komentiraj...
Vidi sve komentare