To je to što me zanima!

Šleper zapeo ispod nadvožnjaka na Držićevoj: 'Nastao je kaos'

Iza 16 sati na križanju Držićeve i Branimirove ulice 'zaglavio' je šleper koji prevozi automobile. Nije bilo veće štete, a zastoji su nastali samo u tramvajskom prometu
Vidi originalni članak

Šleper koji prevozi automobile zaglavio je u srijedu oko 16 sati ispod željezničkog nadvožnjaka na raskrižju Držićeve avenije i Branimirove. Nije bilo ozlijeđenih ni značajne materijalne štete. Na sreću, automobili su bez problema mogli prolaziti, no zastoj je nastao u tramvajskom prometu.

- Mi smo se vozili po Branimirovoj i skretali za Držićevu, kad tamo šleper stoji na pola ceste. Čini mi se da je htio skrenuti, ali je zaglavio ispod nadvožnjaka i izazvao zastoj tramvaja. Mi smo uspjeli proći bez problema, kao i ostali automobili - priča nam čitatelj pa dodaje.

- Kad smo prolazili, taman je i vozač kamiona izlazio van, bio je dosta zbunjen, vjerojatno je stranac u pitanju - rekao nam je. 

Doznajemo naknadno da se oko 17 sati kamion uspio 'odglaviti' te da promet sada teče bez problema. Policija nije zaprimila dojavu o navedenom događaju. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 14.04.2021.

    a vidi znak gore kako stoji al ko je lud pogledat kad rođo od oka procijeni

  • 14.04.2021.

    Kad ne zna siroti čovjek u metar i u znakove visine, a i ne treba uvijek slijepo gledat u gps koji nije poštelan za teretna vozila...

  • Chemica 14.04.2021.

    Kad pustiš Poljaka da vozi šleper po Zagrebu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare