To je to što me zanima!

VIDEO Detalji užasa na A3: Sletio u kanal i poginuo, žena ispala iz auta. Nisu bili vezani

Policijski službenici u vezi prometne nesreće dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, objavila je u ponedjeljak policija
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 17.30 sati na autocesti A3 kod mjesta Sredanci istočno od Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a njegova suputnica ima teške ozljede i zadržana je u slavonskobrodskoj bolnici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je u ponedjeljak objavila kako su završenim očevidom utvrdili da je vozač (65) upravljajući automobilom nije za kretanje koristio sredinu obilježene prometne trake, već je sletio s kolnika na travnatu površinu i udario u zaštitnu žičanu ogradu. Nakon toga je sletio u odvodni kanal i udario u kosinu kanala, a njegova je putnica ispala iz automobila. 

KOD SLAVONSKOG BRODA Teška nesreća na A3: Vozač poginuo, putnica je u bolnici

- U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 65-godišnjak, dok je ozlijeđena 65-godišnja putnica prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana na daljnjem liječenju. Također je utvrđeno da vozač i putnica nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom. Policijski službenici u vezi prometne nesreće dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - objavila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • zagorac2 22.01.2024.

    ovo je moj prijatelj, osjecam se strasno

  • Missy031 22.01.2024.

    koliko bi bilo zivih da nije kanala…

  • primzi86 22.01.2024.

    Bože moj....al kako mogu bit ljudi djetinjasti....prolaze kroz cestu bez da prođu kroz zebru i da ne pogledaju ne lijevo ne desno.....sjedaju u auto bez da se vežu pojasem,koji bi jim spasio život......

Komentiraj...
Vidi sve komentare