To je to što me zanima!

Vozač kamiona teško ozlijeđen, ali mu život nije u opasnosti

Nakon prevrtanja kamiona s makadamske ceste na nepristupačnom terenu kod Požege, vozač je ostao zarobljen u kamionu. Djelatnici Hitne prvo su javili da ga ne mogu izvući, ali na kraju su uspjeli
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 10 sati, sedam kilometara od glavne ceste u šumi kod Požege prevrnuo se kamion.

Kako piše 034portal, djelatnici Hitne pomoći prvo su javili da ne mogu izvući vozača kamiona iz kabine, ali to su naknadno ipak uspjeli. Na intervenciju su izašli i HGSS-ovci iz Požege i Pakraca te četiri vatrogasca DVD-a Brestovac.

Kako su djelatnici Hitne pomoći Požega samostalno uspjeli izvući vozača te mu pružiti potrebnu pomoć, nije bilo potrebe za intervencijom HGSS-ovaca iz Požege i vatrogasaca.

Vozač je zaprimljen u požešku bolnicu s teškim ozljedama no one mu, zasad, ne ugrožavaju život. 

- Pacijent je pod stalnim nadzorom ali se kod takvih ozljeda nikad ne zna, lako dođe do komplikacija. No on je pri svijesti i komunikativan je - rekao je dr. Damir Šimleša, voditelj kirurške službe Opće županijske bolnice Požega.

Neslužbeno doznajemo da je vozač zadobio teške ozljede prsišta. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JaiJa_2 20.01.2020.

    Baš su mi super ovi što komentiraju vožnju kamiona a sami voze isključivo bicikle....

  • petar75 20.01.2020.

    Trebali ste danas biti na cesti Pivnica-Pčelić iz kamijona sa dugim kladama, težinski bar duplo pretovaren a svaka neravnina na putu 90% riziko od prevrtanja, brzina max dozvoljena. Ludnica

  • zagorec17 20.01.2020.

    Nije ni cudo kad divljaju. Vozaci kamiona iz Osijek koteksta su strasno divljali na cesti izemdju Velike i Jankovca kad se radila cesta Slatiski Drenovac-Jankovac. Tako su divljali da je jedan uspio zavrsiti u ambisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare