To je to što me zanima!

Sletjela autom niz liticu: Majka sebe i troje djece odvela u smrt

SAD: Noel Bankhead (40), majka troje djece, odvezla je sebe i svoju djecu u smrt sletjevši s litice u Idahu. Rastava je jedan od mogućih motiva, no to se nikad neće saznati...
Vidi originalni članak

Majka iz američkog Idaha, koja je prošle godine u smrt odvezla sebe i svoje troje djece, učinila je to namjerno, pokazala je obdukcija.

Noel Bankhead (40) je u lipnju prošle godine svojim Land Roverom sletjela u jezero Lucky Peak s litice visoke 15 metara. U automobilu je s njom bilo njezino troje djece - kćeri Anika (13) i Gwyneth (8) te sin Logan (11).

Svi su poginuli, a službeni uzrok smrti je utapanje. Vlasti su objavile da su svjedoci rekli kako je Bankhead tog kobnog dana vozila državnom autocestom i odjednom naglo skrenula te ubrzala.

Istražitelji su potvrdili da nije bila pod utjecajem alkohola, a na vozilu nije pronađen nikakav kvar koji bi upućivao na slučajnost nesreće, prenosi lokalni dnevni list Idaho State Journal.

Bankhead se prije dvije godine rastala od supruga Roberta i možda je propali brak motiv za ovaj stravičan čin, no to se nikad neće saznati.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • svanuće 29.10.2017.

    Strašno i neoprostivo da majka ubije svoju djecu ,ne ponovilo se nikad i nigdje.

  • lorena003 29.10.2017.

    Jos jedna ludakinja u nizu! Ne kuzim to! Ubij se kako god zelis i kad zelis,al sto druge ubijat jos djecu?!?!Nikad mi to nece biti jasno! 😦

  • Dar Lol 29.10.2017.

    Možda joj je muž silovao djecu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare