To je to što me zanima!

'Slijede teške godine za Rusiju. Čuda se ne događaju, nema tu nikakve magije. Treba to znati'

Umiješali smo se u borbu u kojoj, da bismo pobijedili, moramo doći na novu razinu, rekao je šef Wagnera Prigožin i opet, onako usput, napao ruske oligarhe...
Vidi originalni članak

Šef zloglasne Wagner grupe, koji je nedavno pohvalio Volodimira Zelenskog i žestoko kritizirao rusko vojno vodstvo, Jevgenij Prigožin, komentirao je stanje na bojišnici i Ruse upozorio na dolazak 'teškog razdoblja', piše ruski portal MK.

Kako će se situacija razvijati i treba li očekivati ​​promjene u skoroj budućnosti?, upitali su mediji krvožednog Prigožina, koji je prošlog tjedna pohvalio svoje Wagnerovce, nakon što su pogubili kolegu optuženog za izdaju i sve to objavili na društvenim mrežama.

MACRON OTVORENO: 'Xi ima moć reći Putinu da ne može koristiti nuklearno oružje. Nadam se nastavku pregovora'

- Neće biti nikakve magije. Čuda se ne događaju, odgovorio je Prigožin i nastavio:

- Umiješali smo se u borbu u kojoj, da bismo pobijedili, moramo doći na novu razinu.

Izlaz na novu, višu razinu, kako se može razumjeti iz Prigožinovih riječi, tumače ruski mediji, leži u radnoj aktivaciji stanovništva:

RUSIJA OPTUŽUJE BRITANIJU ZA NAPAD Švedska potvrdila sabotažu: Na plinovodima Sjevernog toka su pronađeni tragovi eksploziva!

- Pred nama su teške godine. Moramo početi raditi za snagu zemlje  - poručuje šef Wagnera grupe, poznate i kao privatne Putinove vojske.

Prigožin je u novom komentaru ponovio svoju staru tezu o "oligarsima", ponovno ih suprotstavljajući "vrijednim radnicima": 

DEZERTIRAO I POBJEGAO U ŠPANJOLSKU Ruski vojnik čiji odred sumnjiče za najgore zločine: Kralo se, a čuo sam za ubojstva i silovanja

- Dio stanovništva radi teško, a dio se pravi budala - završio je poruku Prigožin.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 06.12.2022.

    Zato će u Europskoj Uniji poteć med i mlijeko. Kaže Uršula.

  • yocko 18.11.2022.

    Rusi budu prošli kao i Srbi,komanda im je 0 bodova,i oni misle da su na vojnoj vježbi u Ukrajini.

  • darko122 18.11.2022.

    Bolesnici i prevaranti, ruski radnici koji vrijedno rade, ne vide da ovaj lik i Putler svaki dan u zrak detoniraju njihove milijarde i još ubijaju Ukraince u njihovim domovima i njihovoj zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare