To je to što me zanima!

Slike strave u Istri: Prešao je u suprotnu traku i poginuo na mjestu, dvoje ljudi u bolnici

Poginuo je muškarac (42), koji je vozio Peugeot Partner i nije bio vezan, u bolnici su 44-godišnjak, vozač Nisan Qashqaija i njegov godinu dana mlađi suvozač
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje strašne prometne nesreće u subotu navečer oko 23 sata kod Poreča.

Oprez! Uznemirujuće fotografije

Dva automobila sudarila su se  na županijskoj cesti Ladrovići - Bonaci.

Detalji nesreće

Poginuo je muškarac (42), koji je vozio Peugeot Partner i nije bio vezan, u bolnici su 44-godišnjak, vozač Nisan Qashqaija i njegov godinu dana mlađi suvozač.

NOVA SMRT NA PROMETNICAMA Teška prometna nesreća blizu Poreča, jedan mrtav, ima i ozlijeđenih. Zatvorili su cestu

Policija je objavila kako je vozač Peugeota u zavoju udario u rubnjak, prešao u suprotnu stranu i frontalno se sudario s Nissanom. Poginuo je na mjestu.

Na teren su izašli i porečki vatrogasci, a cesta je bila zatvorena dok nije završio očevid, od 23 do 2 sata. 

Policija: Vežite se, pojas spašava život

Od početka godine pa do 14. kolovoza na području PU istarske u prometnim nesrećama poginulo je 12 osoba od čega četiri vozača koji nisu koristili sigurnosni pojas.

Kako bi se izbjegle najteže posljedice prometnih nesreća, Policijska uprava istarska poziva vozače da se prije svake vožnje pa i one najkraće, obavezno vežu sigurnosnim pojasom.

Sigurnosni pojasevi jedan su od elemenata zaštite vozača i putnika u motornim vozilima, namijenjeni zaštiti osoba prilikom sudara i iznenadnog zaustavljanja vozila.  

Korištenje ugrađenih sigurnosnog pojasa zakonska je obaveza svih vozača, putnika na prednjem i putnika na stražnjim sjedalima u motornim vozilima.

Kako su sigurnosni pojasevi namijenjeni odraslim osobama, djecu se treba prevoziti u posebnim sigurnosnim sjedalicama (dječjim autosjedalicama), odnosno postolju.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Turbojunkie 16.08.2021.

    Da je bio vezan nebi ni došlo do sudara jer pojas je čudo. Našim mudrijašima je važnije biti vezan nego signalizirati kad skrećeš ili mijenjaš traku, pogledati u retrovizor prije promjene trake, ne vući se po lijevoj traci itd.

  • Nokia 3210 15.08.2021.

    kvalitetan krš i lom

  • Hiroo_Onoda 15.08.2021.

    Pa moguće je da je ovaj u Peugeotu bio vezan, ali se odvezao kako bi mogao dosegnuti pretinac ispred suvozača. Tražeći nešto po pretincu lako izgubiš nadzor nad vozilom. . . . A možda je i od umora pa je zaspao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare